Κριός

Ίσως σήμερα, έρθεις αντιμέτωπος με κάποιους από τους φόβους σου. Δοκίμασε να προσπαθήσεις να επιμείνεις σε ότι δείχνει προβληματικό και σε ζορίζει. Δώσε δεύτερη ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσεις. Συναισθηματικά, υπάρχουν κάποιες  εξελίξεις που σε ενθουσιάζουν. Άτομο που επιθυμείς τελικά κάνει κίνηση και σου δείχνει το ενδιαφέρον του. Αν είσαι σε σχέση υπάρχουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.

Advertisements

 

Ταύρος

Έχεις ισχυρή θέληση και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ίσως βγάλεις κάποια νεύρα. Εύκολα μπορεί να χαθούν οι ισορροπίες. Με την διπλωματικότητα σου όμως και την ισχυρή επιχειρηματολογία εύκολα αποκαθιστάς τις σχέσεις. Οι φίλοι είναι δίπλα σου, πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Συναισθηματικά, κάνεις κάποιες συζητήσεις είτε με το ταίρι σου, είτε με ανθρώπους που γνωρίζουν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η όψη της ημέρας, σου δίνει τόλμη ώστε να εκφράσει αυτά που σε ενοχλούν και σε πειράζουν. Πρόσεχε μόνο γιατί με τη φόρα που θα πάρεις μπορεί να ρίξεις και τα βέλη σου σε ανθρώπους που είναι αθώοι. Υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι το ταίρι σου σε έχει παραμελήσει. Έχεις ανάγκη από προσοχή και συναισθηματική ασφάλεια. Δεν σε καλύπτουν πια τα μέτρια στον eρωτα.

Καρκίνος

Η διάθεση σου φτιάχνει, σήμερα νιώθεις αισιοδοξία για το μέλλον. Αρχίζεις και κάνεις σχέδια και πάλι και ψάχνεις τρόπους να τα υλοποιήσεις. Η σημερινή μέρα ενισχύει την καλή σου διάθεση, και σε κάνει πρόθυμο να βοηθήσεις τους γύρω σου. Η μέρα σου δίνει πείσμα για την επίτευξη των στόχων σου. Ίσως βέβαια υπάρχουν καθυστερήσεις και κάποια μικρά εμπόδια, όμως τελικά τα καταφέρνεις. Συναισθηματικά, νιώθεις το ανικα

 

νοποίητο. Ξέρεις τι θέλεις και ξέρεις πως είναι δύσκολο να βρεις αυτό που έχεις ακριβώς στο μυαλό σου.

Advertisements

Λέων

Η αστρολογική όψη της ημέρας μπορεί να σε κάνει να μετανιώσεις για πράγματα που θα πεις ή θα κάνεις παρασυρόμενος από το πάθος σου, αλλά την ίδια στιγμή μπορείς να επανορθώσεις. Γενικά σήμερα οι γύρω σου θα νιώθουν μπερδεμένοι όσον αφορά το άτομό σου, αφού η συμπεριφορά σου θα έχει διακυμάνσεις. Μην προσπαθήσεις σήμερα να μπεις σε σοβαρές συζητήσεις γιατί δεν θα φτά

 

σεις σε κάποιο συμπέρασμα. Συναισθηματικά, έχεις eρωτική διάθεση. Υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ και παιχνίδι.

Παρθένος

Σήμερα, κάνεις κάποιου είδους απολογισμό της ζωής σου. Δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτά που έχεις.. θα ήθελες να καταφέρεις κι άλλα. Το αποτέλεσμα είναι να προσπαθείς σκληρά για την επίτευξη των στόχων σου. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, επιβαρύνεις την υγεία σου. Συναισθηματικά, είσαι σε πάρα πολύ καλή φάση. Ζεις τον eρωτα όπως θα έπρεπε. Μοιράζεσαι ευχάριστες σ

 

τιγμές και υπάρχει αμοιβαίο συναίσθημα. Αν καταφέρεις κιόλας να μην κολλάς σε λεπτομέρειες και να προσπερνάς και πράγματα που λίγο σε ενοχλούν, όλα θα είναι τέλεια

 

Advertisements

 

Ζυγός

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που σου προκαλούν δυσφορία. Νιώθεις την αυτοπεποίθηση σου πεσμένη. Νιώθεις ότι είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί που θέλεις. Καλό θα είναι να απομακρυνθείς από άτομα που ενισχύουν αυτό το συναίσθημα. Θα πρέπει να αποζητήσεις την συμβουλή φίλων που ξέρεις ότι σε νοιάζονται και θέλουν το καλό σου. Συναισθηματικά, υπάρχει μια μπερδεμένη κατάσταση. Άλλο σκέφτεσαι και άλλο κάνεις. Άλλα λες και άλλα επιθυμείς..

Σκορπιός

Σήμερα, η μέρα σε κάνει αξιόπιστο και συνεπή. Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις που καλείσαι τώρα να αναλάβεις, που θεωρούνται δύσκολες. Οι ανώτεροι σου δείχνουν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου. Μόνο εσύ νιώθεις ότι είσαι ικανός να ανταπεξέλθεις. Κάνεις τα πάντα για να αποδείξεις ότι είσαι άξιος των προσδοκιών τους. Συναισθηματικά, έχεις κάνει μικρά βήματα βελτίωσης. Νιώθεις τουλάχιστον ηρεμία, αν είσαι σε σχέση, ή ότι κάτι θετικό θα σου συμβεί.. αν είσαι ελεύθερος.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα δίνει θετική ενέργεια και συγκέντρωση σε αυτό που θέλεις να πετύχεις. Υπάρχει ευνοϊκό κλίμα στο επαγγελματικό. Συναδελφικότητα και προθυμία για κάθε είδους βοήθεια. Εσύ από τη μεριά σου, είσαι υπερπροστατευτικός με τους αδύναμους και δεν αντέχεις την αδικία σε οποιαδήποτε μορφή της. Περιόρισε λίγο τις επαναστατικές σου συμπεριφορές γιατί μπορεί να ανατρέψεις τα δεδομένα και να τα βάλεις με λάθος ανθρώπους. Συναισθηματικά, έχεις έντονη διαίσθηση και ακολουθείς το ένστικτό σου. Δεν σε διαψεύδει και φέρνεις τους ανθρώπους και τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείς.

 

Advertisements

 

Αιγόκερως

Επιτέλους, νιώθεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου και μπορείς πια κάνεις σχέδια για το μέλλον. Τα γεγονότα είναι ευχάριστα. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σε είχαν προβληματίσει τις προηγούμενες ημέρες. Δοκιμάζεις νέες μεθόδους προσέγγισης των προβλημάτων σου και καταφέρνεις να βρεις λύση. Συναισθηματικά, μια υπόθεση που είχες αφήσει λόγω απογοήτευσης, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο ζητώντας σου μια δεύτερη ευκαιρία.

Υδροχόος

Μπορείς να ανασάνεις πια ελεύθερος από σκέψεις που σε περιόριζαν το προηγούμενο διάστημα και δεν σε άφηναν να εξελιχθείς. Συναισθηματικά, έχεις τη δυνατότητα να βάλεις έναν καινούργιο στόχο και να τον κατακτήσεις. Με τη δύναμη του μυαλού σου και τα ψυχολογικά παιχνίδια που ασκείς στο αντίθετο φύλλο κατακτάς και το πιο δύσκολο eρωτικό ταίρι. Αν είσαι σε σχέση, είσαι διατεθειμένος να την ανανεώσεις και να ζήσεις ξανά στιγμές πάθους.

Ιχθύς

Σήμερα, υπάρχει θετική διάθεση!! Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σου δίνουν χαρά. Υπάρχει αναγνώριση από τους ανώτερους σου. Μια νέα ιδέα, σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις μπροστά και να λάμψεις. Συναισθηματικά, η όψη της ημέρας φέρνει εξελίξεις που δεν σε αφήνουν αδιάφορο. Σε πλησιάζουν αρκετά άτομα και εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Ακόμα κι αν θεωρείς ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς με κάποιο από αυτά, η αυτοπεποίθηση σου είναι ανεβασμένη. Η διαίσθηση σου σε βοηθάει να αναγνωρίσεις τι πραγματικά αξίζει.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements