Advertisements

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ίσως σήμερα να μην καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις, τάσεις επαναστατικότητας θα σας οδηγήσουν σε ακραίες ενέργειες. Προσοχή στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό ίσως να νιώσετε ένα είδος καταπίεσης. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσωπικές σας ισορροπίες, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε προοπτική νέας γνωριμίας.

 

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα από μόνοι σας θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας ένα είδος εσωτερικής πίεσης, δεν αποκλείεται να παγιδευτείτε σε άτοπες φοβίες. Σήμερα μάλλον θα φανείτε κάπως αναποφάσιστοι σε θέματα eρωτικών κινήσεων, ωστόσο μια απρόοπτη και κάπως περίεργη συνάντηση με πρόσωπο που θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε βήμα προσέγγισης. Αξιοποιήστε τη γοητεία που θα εκπέμπετε, το ελκυστικό σας στυλ δε θα περάσει απαρατήρητο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ορμή και τάσεις επαναστατικότητας θα σας φέρουν οι όψεις της ημέρας. Με δικές σας πράξεις θα φέρετε ουσιαστικά αναποδογυρίσματα, μέσα στη σχέση σας θα προσπαθήσετε να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο. Σήμερα θα είστε αρνητικά κάθετοι σε οτιδήποτε σας πνίγει ή σας πιέζει, σας δίνω τη συμβουλή να προσέξετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας, αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις και μη σκεπτόμενες αποφάσεις.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν εσωτερικούς προβληματισμούς, αναστολές και προκαταλήψεις θα αναβάλουν τη δράση σας. Σήμερα οι απαιτήσεις που θα έχετε από το ταίρι σας ενδεχομένως να απορρέουν από αγανάκτηση και έλλειψη ανεκτικότητας. Κατόπιν αναλυτικής συζήτησης ξεκαθαρίζει ένα eρωτικό σας ζήτημα, μπαίνουν σε τάξη καταστάσεις και συναισθήματα που τον τελευταίο καιρό βάραιναν την ψυχολογία σας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, κυκλοθυμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, η καρδιά σας ενδεχομένως να είναι μια ζέστη, μια κρύο. Εσάς που βρίσκεστε σε σχέση, σας συμβουλεύω να αποφύγετε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας, μην του μεταδώσετε την άστατη ψυχική σας διάθεση. Για τους eρωτικά μόνους θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο με eρωτικές προθέσεις, αν θέλετε να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας, τότε ανταποκριθείτε και μην απορρίψετε.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας δε θα σας κάνουν και τόσο συγκαταβατικούς, αντιδραστικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Με το ταίρι σας θα είστε κάπως απρόσιτοι και δύσκαμπτοι, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές eρωτικές συζητήσεις, κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Σήμερα, θα εκπλαγείτε από τις eρωτικές εξομολογήσεις προσώπου, που ως τώρα σας έδειχνε μόνο τη φιλική πλευρά των διαθέσεων του.

 

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα αναστατώσουν τη σκέψη και την καρδιά σας, είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να βάλετε τέλος σε eρωτικές σχέσεις που τις θεωρείτε αποτυχημένες ή άνευ προοπτικής. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αποτραβηχτείτε από το eρωτικό ταίρι που αυτή τη στιγμή διατηρείτε στη ζωή σας, ίσως να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο. Κάποιοι άλλοι όμως, που έχετε δυνατά αισθήματα για το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας εξοπλίσει με διαίσθηση, θα ενδυναμώσει το ένστικτό σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι eρωτικές σας συζητήσεις ή προσεγγίσεις, θα έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ψυχολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες. Καινούργιο πρόσωπο θα σας δείξει το ενδιαφέρον του, ωστόσο κάποιες αναστολές θα εμφανιστούν από πλευράς σας. Εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, ανατρεπτικός θα είναι ο χειρισμός σας, εσωτερικά συμπλέγματα θα σας οδηγήσουν σε ενέργειες εναντίωσης. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τη στασιμότητα, τώρα θα αλλάξει το eρωτικό σας κατεστημένο, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις του παρελθόντος, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την eρωτική σας ζωή.

Advertisements

 

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αναστατωμένη και νευρική θα είναι η στάση σας, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αναστολές και απαισιόδοξες σκέψεις, για σήμερα αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ίσως να σας φανεί περίεργος ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει, ωστόσο οι επαφές σας θα πάρουν τελικά ευχάριστες, θετικές διαστάσεις.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα απομακρυνθείτε από αρνητικές εικασίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εστιάσετε στην αισιόδοξη όψη των γεγονότων και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε eρωτικά πάνω σε νέες βάσεις. Σήμερα θα εναντιωθείτε σε ό,τι σας φθείρει, παίρνετε απόφαση να κλείσετε παλιές, αποτυχημένες eρωτικές ιστορίες. Θερμή συνομιλία με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα έχει κατάληξη προσωπικής συνάντησης.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ανεξέλεγκτες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, σήμερα το νου σας να μη δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας έκρυθμες καταστάσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε την παρορμητικότητά σας να σας οδηγήσει σε λόγια, που ουσιαστικά δεν τα πιστεύετε.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements