ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να ανοιχτείτε eρωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σας φανερώνω πως με το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και διαφωνίες καταλήγοντας σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Κινηθείτε συγκαταβατικά, μην αφήσετε παλιές ανασφάλειες ή απαισιόδοξες εικασίες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν αισιοδοξία, τόλμη, και συναισθηματική εξωστρέφεια. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε δίνοντας νέα πνοή στην eρωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας φέρουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σας απαλλάξουν από στάσιμες ή ανικανοποίητες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου, κύριο μέλημα σας θα είναι οι ειλικρινείς εξηγήσεις, η ισορροπία και το οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα eρωτική σχέση στη ζωή σας τότε σας συμβουλεύω να φανείτε παρατηρητικοί στους χώρους που κινήστε, κάποιος θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, αισιοδοξία ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στην ζωή σας. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, θα ανοίξετε τις καρδιές σας και θα προσχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, αν σκέπτεστε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά ή αν θέλετε επανασύνδεση με κάποιο πρώην ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κινηθείτε θερμά και με ειλικρίνεια, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως eρωτική μέρα, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο. Αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο eρωτικό, θα υπάρξουν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, επιτυχημένη κατάληξη θα έχουν οι συναντήσεις σας. Τυχαία συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες eρωτικές γνωριμίες, οι επαφές σας, συναντήσεις ή συνομιλίες, θα έχουν αισιόδοξα αποτελέσματα. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και έντονη eρωτική γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει απόφαση να κινηθεί απελευθερωμένα, τώρα δεν θα καμουφλάρει πλέον τον κρυμμένο του eρωτα για εσάς.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματική ηρεμία θα υπάρξει στην καρδιά σας, προσιτή θα είναι η στάση σας, eρωτικές οι διαθέσεις σας. Μια ξαφνική αντάμωση θα κλείσει τη μέρα σας με ένα πολύ θερμό και έντονο eρωτικό γεγονός. Εσάς τους eρωτικά μόνους θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο eρωτικό πρόσωπο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και τον ένστικτο σας, σήμερα η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αλήθειες, να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονο συναισθηματισμό θα νιώσετε, η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές αντιδράσεις. Θα προσεγγίσετε τα ζητήματα μέσα στη σχέση σας με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία. Η αποφασιστικότητα σας να διατηρήσετε την ψυχική σας γαλήνη θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις για εξόδους και συναναστροφές. Σήμερα θα ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε μόνο με θέματα που ευχαριστούν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, θα έχετε τη διάθεση να αξιοποιήσετε με θερμό τρόπο την αγάπη και την συντροφικότητα που θα σας δείξει το eρωτικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Στις επαφές σας θα αναζητήσετε ηρεμία, eρωτισμό, και οικειότητα, σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία στη ζωή σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια τη ζεστή και eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε φιλική συνάντηση θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο-έκπληξη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος στα αρνητικά και στα δυσάρεστα, σήμερα θα κινητοποιηθείτε με στόχο τα οριστικά αποτελέσματα και την νέα αρχή. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα προκαλέσετε έντονο συναισθηματικό διάλογο, με κατάληξη ένα παλιό κεφάλαιο να κλείσει και ένα καινούργιο να ξεκινήσει. Όποια απόφαση πάρετε θα είστε σε θέση να την τηρήσετε, θα υπάρξει γεγονός που θα σας δώσει το έναυσμα να κυνηγήσετε και να κερδίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της eρωτικής σας ζωής, θα γίνουν αυθόρμητες και θερμές εξομολογήσεις. Σήμερα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις αποφάσεις σας, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αποφασιστικές κινήσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς, ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, μια συνάντηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο, ανοίγοντας νέους eρωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα είστε εκδηλωτικοί στην επικοινωνία σας, οι θερμές eρωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που ως αποτέλεσμα θα έχουν να περάσετε καινούργιο πρόσωπο στην eρωτική σας ζωή. Αλλάζετε σελίδα, διαγράφετε τα παλιά, ανοίγονται νέα ενδεχόμενα.

 

Πηγή

 

Advertisements