ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Οι πολύ θετικές όψεις της μέρας, ευνοούν σήμερα φίλοι Κριοί τις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις, ενώ ταυτόχρονα ξοδεύετε χρήματα αλλά και ψυχική ενέργεια για να ικανοποιήσετε τις βαθιές συναισθηματικές σας επιθυμίες. Κάντε μια ύστατη προσπάθεια για να ηρεμήσετε μια έκρυθμη και έντονη κατάσταση στον δεσμό σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με περίσσια στοργή και φροντίδα, σβήστε από την σχέση σας κάθε πληγή του παρελθόντος, δώστε στο ταίρι σας μια ουσιαστική ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα εμπνευστείτε αγαπητοί Ταύροι, από τα καλά στοιχεία των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων, κλέψτε από τους άλλους γύρω σας μια πρωτόγνωρη ιδέα και αξιοποιήστε την ακόμα περισσότερο με τα δικά σας σχέδια και όνειρα για το άμεσο μέλλον. Είναι βέβαιο πως καταστρώνετε το επόμενο σημαντικό βήμα στην eρωτική σας ζωή οι ζευγαρωμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι μαγνητίζετε με την σοβαρότητα του χαρακτήρα σας μια απίστευτη, νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προτιμήστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι να κινηθείτε όσο περισσότερο αθόρυβα γίνεται στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και στις κοινωνικές σας συναναστροφές, μην προβάλλετε εγωισμό και πείσμα στα προσφιλή σας άτομα, ακούστε τις συμβουλές μεγαλύτερου προσώπου που θέλει το καλό σας και μην τα βάζετε χωρίς λόγο και αιτία με τον eρωτικό σας σύντροφο. Εκφραστείτε με ρομαντική και τρυφερή διάθεση στο άλλο σας μισό, μην τραβάτε το σχοινί αν κάτι δεν σας ευχαριστεί και δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια ευνοϊκή μέρα για να βρεθείτε με αγαπημένους και έμπιστους φίλους αγαπητοί Καρκίνοι, να συζητήσετε τους κοινούς στόχους και τα πλάνα που σας ενώνουν για το άμεσο μέλλον, να βάλετε ψηλά τον πήχη στην συναισθηματική σας ζωή, αγνοώντας τα κακόβουλα σχόλια και τα μπερδέματα που προέρχονται κυρίως από τρίτους παράγοντες αλλά επηρεάζουν τον δεσμό σας και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι ακολουθήστε το ένστικτο σας για ένα γοητευτικό, καινούριο ειδύλλιο.

ΛΕΩΝ

Εργασιακά και οικονομικά θέματα και καταστάσεις, είναι στο στόχαστρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός σας σήμερα φίλοι Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας μπορεί να φέρει την ισορροπία και την ηρεμία στην δουλειά σας, να δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει και ταυτόχρονα να πλημμυρίσει η eρωτική σας ζωή με τρυφερές και δοτικές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αποβάλλοντας τις αγωνίες και τις αμφιβολίες σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μοιραστείτε με τους συναδέλφους και τα οικεία σας πρόσωπα σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, την χαρά και την ευχαρίστηση που αισθάνεστε από την επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών σας στόχων. Νιώστε όσο πιο άνετοι μπορείτε σε μια ουσιαστική και σημαντική συζήτηση με έναν έμπιστο φίλο ή με τον eρωτικό σας σύντροφο, μην κρατάτε μέσα σας μυστικές αλήθειες που επηρεάζουν την πρόοδο και την ευτυχία σας. Οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από το φλερτ μιας νέας, τρυφερής γνωριμίας.

 

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ

Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε σήμερα φίλοι Ζυγοί, αν κάτι δεν πάει καλά στην δουλειά σας, αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που προκαλούν τον θυμό και τον εκνευρισμό σας. Βασιστείτε κυρίως στην υποστήριξη και την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων, ακούστε τις συμβουλές των έμπιστων φίλων σας και του συντρόφου σας, κάντε μετρημένες κινήσεις και πάρτε ουσιαστικές αποφάσεις στην eρωτική σας ζωή, για να μην προκληθούν έντονα προβλήματα συνεννόησης και αφοσίωσης με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολύ όμορφη, θετική ημέρα ανατέλλει αγαπητοί Σκορπιοί για τις απτές και σημαντικές σας επιθυμίες, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας ανάγκες. Οι όψεις των πλανητών, ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τον eρωτισμό και τον αισθησιασμό σας για τον άνθρωπο που αγαπάτε, η δοτικότητα και η συγκαταβατική διάθεση του συντρόφου σας, αλλά και η δική σας τρυφερότητα και στοργή, φέρνουν αμοιβαιότητα και αισιοδοξία στον δεσμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη, βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες, επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες, να επενδύσετε στην εξυπνάδα και την ευστροφία του μυαλού σας, καθώς και στην έμφυτη ορμητικότητά σας, για να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας υποχρεώσεις με τόλμη και φαντασία. Βοηθήστε με τις συμβουλές σας τα άτομα στο περιβάλλον που κινείστε που έχουν την ανάγκη σας, σταθείτε στο πλευρό του συντρόφου σας με πίστη και σιγουριά στα ταλέντα σας

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξαιρετική ημέρα για να εκμυστηρευτείτε ένα σημαντικό μυστικό σε έναν έμπιστο φύλο είναι η σημερινή αγαπητοί Αιγόκεροι, για να κάνετε μια ειλικρινή εξομολόγηση στον άνθρωπο που έχετε επενδύσει συναισθηματικά, για να καρπωθείτε τα οφέλη μια συμφέρουσας συμφωνίας στην δουλειά σας, για να απαγκιστρωθείτε από τις δυσκολίες και τα διλήμματα που μαστίζουν την eρωτική σας ζωή. Μια ήρεμη και γαλήνη κουβέντα, μια ζεστή αγκαλιά, αποτελούν κίνηση καλής θέλησης και αισιοδοξίας για τον δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακολουθώντας το ένστικτο και επενδύοντας στην διαίσθησή σας φίλοι Υδροχόοι, επιτυγχάνετε σήμερα να φιλτράρετε τα βαθιά σας συναισθήματα για τους συναδέλφους σας, αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να απελευθερώσετε την εντιμότητα και τη ντομπροσύνη σας απέναντι σε άτομα και καταστάσεις που επιβαρύνουν με τις θέσεις ή την παρουσία τους τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Αγκαλιάστε με σιγουριά και συντροφικότητα το άλλο σας μισό, γευτείτε το πάθος και την αφοσίωση της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΣ

Πάσης φύσεως επαγγελματικές και κοινωνικές προσδοκίες που στοχεύατε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούν σήμερα αγαπητοί Ιχθύες να πάρουν σάρκα και οστά. Διαθέστε τις ικανότητες, την αξιοσύνη και τα πλουσιοπάροχα ταλέντα σας, για να απεγκλωβίσετε την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή από τα εμπόδια και τις έντονες δυσκολίες. Εκπληρώστε τις ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας, στην αγκαλιά του συντρόφου σας, διώξτε από τον δεσμό σας την γκρίνια και την eρωτική μιζέρια.

 

Πηγή

 

Advertisements