Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός και αισιοδοξία, σήμερα θα αναζητήσετε θα κυνηγήσετε, ελεύθερα θα φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα. Καταφθάνει eρωτικό συμβάν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε καινούργιες eρωτικές εμπειρίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ναι μεν θα είναι βαθιά τα αισθήματα σας, η στάση σας όμως θα είναι ανυπόμονη ίσως και αρκετά κτητική. Παίρνετε απόφαση να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε, για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας φέρουν δίπλα σε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Κινηθείτε δυναμικά, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, πολύ γρήγορα θα βρεθείτε να διανύετε πορεία δεσμού.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η όρεξη σας για δημιουργικές eρωτικές δραστηριότητες, δεν θα έχετε καμία διάθεση να περιορίστε τον ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει, ρομαντικές ίσως και κάπως εκκεντρικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, με διαφόρων ειδών άτομα θα ‘ρθείτε σε συνομιλία παλιά ή καινούργια. Κάποιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην eρωτικό σας ταίρι, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασης σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Δυναμική θα είναι η eρωτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε eρωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα σχέσης

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση eρωτικών στόχων θα σας φέρει η μέρα, σήμερα θα κλείσουν υπέρ σας συζητήσεις και προσεγγίσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι που ψάχνετε καινούργιο  πρόσωπο να σας κινήσει το ενδιαφέρον, φανείτε κοινωνικοί και προσιτοί, στο δρόμο σας θα πέσει άτομο πολλά υποσχόμενο. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, εντυπωσιακό άτομο ελκυστικής εμφάνισης θα τραβήξει την προσοχή σας και εσείς τη δική του.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αισιόδοξη και ριψοκίνδυνη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα στόχος σας θα είναι να αλαλάξετε τα δεδομένα. Ένα πρόσωπο θα προκαλέσει την έλξη και τον ενθουσιασμό σας, θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης, θα διαφοροποιηθούν οι επιθυμίες σας. Καταφθάνει απρόοπτο eρωτικό συμβάν που θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα πάρετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα που ως τώρα τα κρατούσατε κλειδωμένα.

 

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι, επικοινωνιακοί, και αρκετά ριζοσπαστικοί. Σήμερα ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου eρωτικού προσώπου, το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του. Φανερώστε το eρωτικό σας ενδιαφέρον θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή eρωτική σχέση, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές κινήσεις ίσως και σε δεσμευτικές ενέργειες. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, σήμερα θα επεκταθείτε σε καινούργιες γνωριμίες αξιοποιώντας τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνάντηση σας με πρόσωπο ελκυστικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, κινηθείτε μεθοδικά μην πέσετε στην παγίδα της ανυπομονησίας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, περιπέτειες θα αναζητήσει η καρδιά σας γι’ αυτό θα φανείτε δεχτικοί στην eρωτική πρόκληση που θα λάβετε από ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα δεν θα λείψουν οι ριζοσπαστικές ενέργειες, θα αναλάβατε ρίσκα εστιάζοντας στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Εσείς που είστε σε σχέση, ως προς το eρωτικό σας ταίρι καλό θα είναι να αποφύγετε την αλλοπρόσαλλη ή επιπόλαιη συμπεριφορά.

Advertisements

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η μέρα θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δεν θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα. Eρωτισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι πρόσχαροι και ελκυστικοί θα φανείτε σε κάποια καινούργια άτομα που θα βρουν τρόπο να σας προσεγγίσουν ή που εσείς οι ίδιοι θα τολμήσετε να πλησιάσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, θα δραστηριοποιηθείτε προς νέες eρωτικές κατευθύνσεις. Θα σας προσεγγίσει ελκυστικό πρόσωπο που θα τονώσει στις αισθήσεις σας, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Όσοι έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε έναν καινούργιο eρωτα τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αναστολές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα η μέρα σας θα έχει θετικές εξελίξεις, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για ευχάριστη επικοινωνία, η νύχτα σας θα κλείσει με ρομαντικό ραντεβού. Πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοίξετε την καρδιά σας άφοβα, εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση. Ένα eρωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση, αν είστε χωρισμένοι θα σημειωθεί γεγονός επανένωσης.

 

Πηγή

Advertisements