ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, αντιστρέφεται ο τρόπος σκέψης σας, η στάση σας δεν θα είναι συγκαταβατική. Οι πράξεις σας θα στοχεύουν στο να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας πιέζουν ή που δεν μπορούν να ανανεώσουν την eρωτική σας ζωή. Σήμερα η μέρα σας θα έχει αποκαλυπτικά γεγονότα που θα αλλάξουν τις επιθυμίες σας. Θα σας γοητεύσει ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, προσεγγίστε το δεν θα βγείτε χαμένοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, περιορισμένη θα είναι η υπομονή σας, προσοχή στον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Αν θέλετε να τα βρείτε με το ταίρι σας καλό θα είναι να μην κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε τις σκέψεις και τις φοβίες σας. Ένα άτομο απ’ τα παλιά θα κάνει κίνηση προσέγγισης, θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ. Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από τη αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, τώρα θα πρέπει να κατασταλάξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Θα σας πλησιάσει eρωτικό πρόσωπο που τρέφει βαθιά αισθήματα για εσάς, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σοβαρά με το ταίρι που έχετε δίπλα σας ή αν θα ανοίξετε πλώρη για αλλού.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, αρνητικές οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας εντάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε της eρωτικές σας συνθήκες. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από τη σχέση σας και τι είδους eρωτική πορεία επιθυμείτε να έχετε. Θέλετε να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο απ’ το παρελθόν; Ή μήπως τα παλιά δεν έχουν πλέον τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν; Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε eρωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, εκρηκτική θα είναι η στάση σας, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, για να μην παγιδευτείτε μέσα στις ίδιες σας τις αντιδράσεις, θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε και απ’ ποιον το θέλετε. Η συμβουλή μου είναι να χαλιναγωγήσετε τάσεις ανυπομονησίας, να κινηθείτε μεθοδικά, και να διατυπώσετε τις επιθυμίες σας με σαφήνεια. Καταφθάνει προσωπικό ραντεβού με το άτομο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, καλό θα είναι να μην κρύψετε αυτό που νιώθετε.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας ένα είδος εσωτερικής πίεσης, δεν αποκλείεται να παγιδευτείτε σε άτοπες φοβίες. Σήμερα μάλλον θα φανείτε κάπως αναποφάσιστοι σε θέματα eρωτικών κινήσεων, ωστόσο μια απρόοπτη και κάπως περίεργη συνάντηση με πρόσωπο που θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε βήμα προσέγγισης. Αξιοποιήστε την γοητεία που θα εκπέμπεται, το ελκυστικό σας στυλ δεν θα περάσει απαρατήρητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα εναντιωθείτε σε οτιδήποτε δεν μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σας. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη ζωή σας eρωτικό πρόσωπο που σας πλήγωσε ή που δεν μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματικά αυτό που αναζητάτε. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ενδεχομένως να νιώσετε κάπως καταπιεσμένοι, ίσως να αναζητήσετε συναισθηματική διέξοδο. Σήμερα θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, θα θελήσετε να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας, τα λόγια σας καλό θα είναι να μην προκαλέσουν συγκρούσεις. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με πρώην eρωτικό σας ταίρι θα πάρει διαστάσεις που ίσως να χαθούν από τον έλεγχο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να έχετε τη διάθεση να τεντώσετε το σκοινί, ο μόνος τρόπος για να γλυτώσετε από τις διαφόρων ειδών eρωτικές εντάσεις, είναι να προσέξετε πολύ καλά τι θα πείτε στο eρωτικό σας ταίρι και με ποιον τρόπο θα το διατυπώσετε. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας, θα σας δώσει το έναυσμα για άνοιγμα τολμηρής συζήτησης, στο χέρι σας θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από την ανιαρές ή καταπιεστικές σχέσεις, πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε ακραίες αποφάσεις. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, προσπαθήστε να διαλύσετε τους συναισθηματικούς κόμπους και τις ψυχολογικές εμμονές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους eρωτικής ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, αμφιβολίες και αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, ενδέχεται να μην νιώσετε ασφαλείς μέσα στη σχέση που αυτή τη στιγμή διατηρείτε. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις απαισιόδοξες εκδοχές, εστιάστε στη θετική όψη των καταστάσεων, βασιστείτε στις πράξεις αγάπης που ήδη έχουν γίνει, τόσο από εσάς, όσο και από το πρόσωπο που έχετε στη ζωή σας.

 

Πηγή

 

Advertisements