Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-13/2)

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές και μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο να δεχτούμε προτάσεις που θα βοηθήσουν τα οικονομικά να ανέβουν αλλά και να δείξουμε την αξία μας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως μέσα στην εβδομάδα με τις πράξεις μας θα δείξουμε στους άλλους την αξία μας και θα οι κόποι θα αποδώσουν καρπούς.

 

Φυσικά το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8 Φεβρουαρίου λειτουργεί καταλυτικά στις προσπάθειες που κάνουμε και μας βοηθά να πιστέψουμε στον εαυτό μας αλλά και να αξιοποιήσουμε ξαφνικές επιλογές που παρουσιάζονται και αφορούν την επαγγελματική άνοδο. Η αλήθεια είναι πως οι προηγούμενες μέρες μας έχουν κουράσει αλλά πρέπει να βρούμε την δύναμη να ξεφύγουμε από την κούραση και την κατάπτωση και να γεμίσουμε με αυτοπεποίθησή και αντοχή που θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια αλλά και να ασχοληθούμε εντατικά με την καριέρα μας.

Σε αυτό μας βοηθά το θάρρος και η προσωπική πίστη που μας κρατάνε σε σταθερούς ρυθμούς με τις πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες που έχουμε θα κάνουμε την διαφορά και θα περάσουμε σε νέα κεφάλαια ανάδειξης της καριέρας μας. Οι όψεις και οι συνθήκες που επικρατούν ευνοούν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε να γεμίζουμε το ταμείο μας να αναλάβουμε αγγαρείες που θα φέρουν κέρδη και άνοδο. Δεν πρέπει να απορρίψουμε προτάσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στα σχέδια και θα βγάλουν στην επιφάνεια την προσωπικότητα μας. Σε αισθηματικό επίπεδο κυριαρχεί το πάθος και η ανάγκη για τρυφερότητα θα ασχοληθούμε με βάθος με την σχέση και το ταίρι μας, θα φτιάξουμε το κατάλληλο κλίμα για μοναδικές στιγμές, αισθήματα και συναισθήματα εκδηλώνονται με έντονο τρόπο.

Advertisements

 

Λίγο πιο μετά στις 11 Φεβρουαρίου η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα που αφορούν τα επαγγελματικά και μας κρατάνε δέσμιους κάποιων αποφάσεων που θέλουμε να πάρουμε. Η προσωπική ζωή σε πρώτο πλάνο μπορούμε μέσα από αυτή να ανακαλύψουμε μυστικά και κρυφές κινήσεις που εμποδίζουν την εξέλιξη μας και πρέπει να απαλλαχτούμε άμεσα από αυτά. Η δύναμη και η αντοχή που μας διακρίνουν μας βοηθούν να χειριστούμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις και να ξεπεράσουμε εμπόδια και προβλήματα που θα παρουσιαστούν στο δρόμο, με ψυχραιμία και λογική θα αξιοποιήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για το συμφέρον μας.

Αν ξεφύγουμε από τα επιτρεπτά όρια και γίνουμε απόλυτοι σε κάποιες απόψεις που έχουμε θα έρθουμε σε αντιπαράθεση ακόμα και με άτομα που παίζουν ρόλο στην καριέρα μας, εντάσεις και συγκρούσεις μας πάνε πίσω και απογοητευόμαστε. Είναι ανάγκη να αποφύγουμε κόντρες και διαφωνίες και να ασχοληθούμε μόνο με ενέργειες που βοηθούν την επαγγελματική μας εξέλιξη. Με ορθή σκέψη και λόγο με ωριμότητα και σιγουριά μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στο δρόμο και θα χαλάσει τα σχέδια μας, η ψυχραιμία μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις ευάλωτες, να μην είμαστε χειριστικοί και εγωιστές, να μην επιβάλουμε τις απόψεις μας στους άλλους, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Με υπόγειες επιβολές θα προκαλέσουμε επικοινωνιακές συγκρούσεις που μας κοστίσουν στην πορεία.

 

Advertisements

Κριός

Κριέ, αυτές τις μέρες η συναισθηματική σου κατάσταση είναι πιθανότατα μια πάνω μια κάτω. Η πολυπόθητη σταθερότητα θέλει λίγο ακόμη χρόνο και προσπάθεια.

Αισθηματικά

Αν κάποιες στιγμές αισθάνεσαι άβολα κοινωνικά μπορεί απλώς να συμβαίνει το εξής: να ξυπνάει ο επικριτικός σου εαυτός ο οποίος σε κατηγορεί άδικα για ασήμαντα πράγματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Η όψη του Άρη με τον Ουρανό είναι εκπληκτική για τα επαγγελματικά σου και μπορεί να φέρει ένα αναπάντεχο νέο.

 

Ταύρος

Ταύρε, όλα αλλάζουν σταδιακά, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να σταματήσεις το τρέξιμο και να κάνεις έναν απολογισμό. Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου, μην πιέζεσαι να κάνεις κάτι άλλο.

Αισθηματικά

Ο Άρης και ο Ουρανός ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου, αν είσαι έτοιμος να κάνεις κάποιες αλλαγές κι εσύ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Επιτέλους, νιώθεις ότι το ζήτημα της αίσθησης της ασφάλειας το έχεις πάρει στα χέρια σου. Ή έστω αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις, αν δεν νιώθεις ότι έχεις στήριξη από τους σημαντικούς άλλους.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, έρχονται πολλές αλλαγές στη ζωή και σου και είναι φυσικό να μην ξέρεις πως να τις χειριστείς όλες μαζί. Ζήτα βοήθεια, δεν είναι κακό.

Αισθηματικά

Η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 8 είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει ένα δυνατό πάθος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτές τις μέρες ο δυναμισμός και η διεκδικητικότητα σου στη δουλειά θα ανταμειφθούν. Αν ψάχνεις εργασία ή νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψει κάτι ενδιαφέρον, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, δεν είναι κακό που και που να θες να απολαύσεις την προσοχή και τις φροντίδες των δικών σου ανθρώπων. Χρειάζεται κάποιες φορές να είσαι κάποια στιγμή το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Αισθηματικά

Οι σχέσεις και η κοινωνική σου ζωή ευνοούνται πολύ με την εκπληκτική όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές θετικές εξελίξεις όσο αφορά τα επαγγελματικά σου. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου όμως, να θολώσει την κρίση σου.

 

Λέων

Λέων, αυτές τις μέρες σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις όλες σου τις καλές πλευρές. Τόσο στα επαγγελματικά, αλλά όσο και στην προσωπική ζωή.

Αισθηματικά

Ίσως ένα ταξίδι να το προέβλεπες μοναχικό και τελικά να σου βγήκε εντελώς αλλιώς. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο φαίνεται ότι θα έχουν εξέλιξη και δεν θα είναι επιφανειακές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Άρη και του Ουρανού είναι πολύ θετική για τον επαγγελματικό τομέα. Κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει μετά τις 8.

 

 

Παρθένος

Παρθένε, εκεί που μπορεί να βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, μια ιδέα ή η άποψη ενός ανθρώπου που έχει ανοιχτό μυαλό μπορεί να σου δείξουν το δρόμο για μια καλή επιλογή ή για την επίλυση ενός προβλήματος.

Αισθηματικά

Η εκπληκτική όψη του Άρη με τον Ουρανό είναι πολύ ρομαντική και μπορεί αυτές τις μέρες να δημιουργηθεί κάτι νέο στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να μην πάρεις πολλά ρίσκα όσο αφορά τα χρήματα. Όποιες συναλλαγές μοιάζουν ύποπτες πρέπει πάση θυσία να αποφευχθούν.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 8 είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι ή και τα οικονομικά.

Αισθηματικά

Διανύεις μια περίοδο κατά την οποία μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα σχέση ή συνεργασία ή να ανανεωθείς με τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, με τους φίλους σου και τις εξόδους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η οικονομική σου κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να βελτιωθεί. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο εύκολα, φαίνεται όμως φως στον ορίζοντα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, αυτές οι μέρες έχουν γνωριμίες, συνεργασίες και σχέσεις που έχουν πολύ ενδιαφέρον, γιατί οι άνθρωποι που θα γνωρίσεις θα είναι κάπως διαφορετικοί από το συνηθισμένο.

Αισθηματικά

Η εκπληκτική όψη του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία αυτές τις μέρες, εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορούν να δουν καλύτερες μέρες και παρ’ όλο που δεν είσαι άνθρωπος που τον ενδιαφέρουν και τόσο πολύ τα υλικά αγαθά, καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με αυτόν τον τομέα αυτές τις μέρες.

 

Τοξότης

Τοξότη, η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει στις κατάλληλες επιλογές και λύσεις.  Και αν σου λέει να δοκιμάσεις να ακολουθήσεις έναν δρόμο που δεν σου είναι και τόσο γνωστός, μπορείς να την ακούσεις.

Αισθηματικά

Ίσως πρέπει να γίνουν κάποιες διευκρινήσεις με τον-τη σύντροφό σου, ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Επίσης, καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτικός με τις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης και ο Ουρανός σχηματίζουν μια εκπληκτική όψη που αφορά τα οικονομικά και την εργασία. Αυτές τις μέρες μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, φαίνεται ότι έχεις φιλοδοξίες, καθώς και τη διάθεση να αλλάξεις κάτι στην καθημερινότητά σου, ώστε η ζωή σου να έχει περισσότερο νόημα. Είναι πιθανό να νιώθεις ανυπομονησία να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου. Δεν γίνονται όλα μαζί και αμέσως.

Αισθηματικά

Η εκπληκτική όψη του Άρη (στο ζώδιό σου) με τον Ουρανό σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή και μπορεί να φέρει έναν νέο eρωτα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται ο χώρος να ανταλλάξεις ιδέες και σκέψεις με ανθρώπους που εκτιμάς. Αυτό θα σε βοηθήσει πιο πολύ απ όσο νομίζεις, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 8 είναι εκπληκτική και σχετίζεται μια αίσθηση ανανέωσης. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και ένα θέμα που αφορά το σπίτι εξελίσσεται με πολύ θετικό τρόπο.

Αισθηματικά

Κάνεις νέες γνωριμίες και σε τραβούν κυρίως ενδιαφέροντες άνθρωποι με τους οποίους η σχέση σας θα μπορούσε να εξελιχθεί, όχι απαραίτητα ρομαντικά, αλλά και φιλικά και επαγγελματικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως πολλά πράγματα αλλάζουν στην καθημερινότητα της δουλειά σου. Η οργανωτικότητά σου όμως, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και πάλι και θα μπορέσεις να αναταπεξέλθεις σε όλες τις νέες συνθήκες.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, ανακαλύπτεις πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν τόσο με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, όσο και με την καθημερινότητά σου. Ήρθε μάλλον η ώρα να τα βάλεις όλα αυτά σε μια σειρά.

Αισθηματικά

Η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 8 είναι πολύ θετική. Αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ό, τι χαρτί υπογράψεις αυτό τον καιρό, διάβασέ το δυο και τρεις φορές. Μην αναθέτεις δικές σου ευθύνες σε φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα