ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, δεν αποκλείεται να χτυπήσει νέος eρωτας την καρδιά σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με ένστικτο, αυτοπεποίθηση και ελκυστική γοητεία. Πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε την eρωτική σας έλξη να σας οδηγήσει εκεί που θα επιθυμούν οι αισθήσεις σας. Αν κάποιοι απ εσάς προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να απαλλαγείτε από μια καταπιεστική ή αποτυχημένη eρωτική σχέση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Ταύροι, θα μείνετε πεισματικά προσηλωμένοι μόνο στο δικό σας τρόπο αντίληψης. Αρνητικοί θα είστε στο να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις που θα έχει το ταίρι σας, η στάση που θα βγάλετε ενδεχομένως να είναι κάπως αυταρχική ή απαιτητική. Αν εστιάσετε στην eρωτική πλευρά των καταστάσεων, τότε θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα. Για τους eρωτικά μόνους θα προκύψει καινούργια γνωριμία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, έντονο eρωτισμό θα έχουν οι ενέργειες σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους  έρχονται ευχάριστες εξελίξεις και συναντήσεις, η διάθεση σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, συγκαταβατικοί θα φανείτε σε πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν. Τώρα θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τους λογούς που σας είχαν χωρίσει, ξεκινάτε νέα eρωτική αρχή.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σας, προσοχή στις εντάσεις. Θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στην καρδιά σας, ίσως να δυσανασχετήσετε με κάποια πράγματα, όμως μια ευχάριστη συνάντηση θα ανεβάσει τις διαθέσεις σας. Την εμφάνιση του θα κάνει eρωτικό πρόσωπο με μια πρόταση έκπληξη, σήμερα θα σημειωθούν ευχάριστες eρωτικές ανατροπές!

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, μεθοδικούς θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη, στις ενέργειες σας θα υπάρχει σχεδιασμός, οι πράξεις σας δε θα είναι σπασμωδικές. Ρεαλιστικές και προσγειωμένες θα είναι οι eρωτικές σας προσδοκίες, θα είστε εξοπλισμένοι με ενιστικό και διαίσθηση. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα καταφέρετε να ξανά κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Ο eρωτισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα βρείτε ενδιαφέρον στην παρουσία ενός γοητευτικού ατόμου.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας αιφνιδιάσει η πρόταση συνάντησης που θα λάβετε. Θα υπάρξει ξαφνικό eρωτικό γεγονός, που θα δημιουργήσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Το πρώην eρωτικό σας ταίρι θα κάνει κίνηση προσέγγισης, η δεκτική σας στάση θα φέρει θερμή και άμεση κατάληξη. Για εσάς τους eρωτικά ελεύθερους και μοναχικούς ένα ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση τους, αφήστε τον ενθουσιασμό σας να σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, είναι πολύ πιθανόν να σημειωθεί έναρξη σχέσης.

 

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, προσοχή να μην προσκολληθείτε σε καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν την αντοχή σας και να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας, το νου σας να μην γίνετε θύμα ζήλειας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, μια εντελώς απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης με πρόσωπο που ναι μεν οι χαρακτήρες σας θα είναι διαφορετικοί, η έλξη σας όμως, θα είναι δυνατή και αμοιβαία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει επιρρεπείς σε συναισθήματα ζήλειας, προσοχή να μην παρεξηγήσετε τις καταστάσεις και οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Ένταση θα υπάρξει στους διαλόγους με το ταίρι σας, αντιδραστικά θα είναι τα λόγια σας. Η μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια όλο σας τον eρωτισμό. Εσείς οι eρωτικά μόνοι πολύ καλά θα κάνετε και θα φλερτάρετε, θα βρείτε το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να διεκδικήσετε, ωστόσο τα αισθήματα σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένα. Ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα eρωτικά υπονοούμενα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις!!

 

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας, έντονο το προαίσθημα σας, ωστόσο προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Μεθοδικός και προμελετημένος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, στρατηγικές κινήσεις θα έχουν οι προσεγγίσεις σας, σε περίπτωση που επιδιώξετε επανασύνδεση το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σήμερα ξεδιπλώστε την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, για εσάς τους eρωτικά μόνους προμηνύεται νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα κινηθείτε ενστικτωδώς και θα σας βγει σε καλό, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Για να μην παγιδευτείτε σε λεκτικές διαμάχες προσπαθήστε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση, μείνετε μακριά από σκηνές ζηλοτυπίας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία σήμερα η γοητεία σας θα προσελκύσει δίπλα σας το κατάλληλο άτομο, δεν αποκλείεται να eρωτευτείτε το πρόσωπο που θα σας πολιορκήσει.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η  σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με γοητεία, eρωτισμό και έντονη διαίσθηση. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις eρωτικές σας υποθέσεις, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, θα νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε την επανένωση σας. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα γίνετε το επίκεντρο ενδιαφέροντος ενός συγκεκριμένου ατόμου ελκυστικής εμφάνισης. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγετε δρόμος eρωτικών περιπετειών.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements