ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Ξεκινήστε την ημέρα σας φίλοι Κριοί έχοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις δυνάμεις και τις αντοχές σας για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το επαγγελματικό και προσωπικό σας μέλλον, τέτοια ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και αναταραχές με τους οικείους σας, πολύ δε περισσότερο με το ταίρι σας, ούτε να υπάρχει περιθώριο για καβγάδες και εντάσεις στον δεσμό σας. Επενδύστε στην εξυπνάδα και την ευστροφία σας, μην σας δελεάζουν οι εύκολες λύσεις και τα μεγάλα λόγια που δεν γίνονται πράξεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο που κινείστε αγαπητοί Ταύροι, ούτε να επιμένετε να παρθεί σήμερα μια σοβαρή απόφαση που αφορά στο μέλλον της σχέσης σας, είναι προτιμότερο να αφουγκραστείτε τα χτυποκάρδια του συντρόφου σας, συμφιλιώνοντας τις θέσεις και τις απόψεις με το ταίρι σας, ακολουθώντας πάντα το ένστικτο και την φωνή της καρδιάς σας, γιατί είναι ίσως ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να σας οδηγήσει στην ευτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η μερα φίλοι Δίδυμοι, ενθαρρύνει όλες τις επαγγελματικές προσδοκίες, τα κοινωνικά σας πιστεύω και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους, τα σχέδια και τα όνειρα που κάνετε σε προσωπικό αλλά και σε eρωτικό επίπεδο. Επικοινωνήστε με τους γύρω σας, έχοντας ένα πλατύ, αληθινό χαμόγελο, προωθώντας την εσωτερική ανωτερότητα και την ευφράδεια του λόγου σας και ταυτόχρονα απομακρυνθείτε από τυχόν παγίδες και παρεξηγήσεις.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καλότυχες, σημερινές αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν χαρούμενα γεγονότα αγαπητοί Καρκίνοι, αλλά και σημαντικές εξελίξεις στις προσωπικές και συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σας, καθώς και έναν σαρωτικό eρωτισμό που παρασύρει μοναδικά και ευχάριστα την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, με τρόπο παιχνιδιάρικο και αισθησιακό, δίχως να χρειαστεί να επιστρατεύσετε γκρίνια, πείσμα και εγωισμό, έχοντας σαν οδηγό στα επόμενα βήματά σας, το ένστικτο και την διαίσθησή σας για το αύριο.

ΛΕΩΝ

Κάντε επαγγελματικά και προσωπικά όνειρα φίλοι Λέοντες σήμερα, βάζοντας σε κάθε φιλοδοξία σας ένα ατσάλινο λιθαράκι σοβαρότητας και σταθερότητας, που θα βοηθήσει να στηθούν με ειλικρίνεια και αισιοδοξία οι πάσης φύσεως σχέσεις σας. Απαγκιστρώστε την eρωτική σας ζωή από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που ίσως στερούν την ευχαρίστηση και την ευτυχία με το ταίρι σας, ασχοληθείτε πειθαρχημένα αλλά και με δυναμισμό με τις λεπτές ισορροπίες του δεσμού σας, έχοντας καλοπροαίρετη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ισορροπήστε τις εντάσεις, τις διαφωνίες και τις παγίδες που αφορούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις αγαπητοί Παρθένοι, μετριάστε τους υψηλούς τόνους και την έκρυθμη συμπεριφορά στα προσφιλή σας άτομα, στους συναδέλφους και στο ταίρι που αγαπάτε, βγάλτε τον δεσμό σας από την μουντάδα και την στασιμότητα, κάνοντας πρωτότυπες, συναισθηματικές επιλογές με το άλλο σας μισό. Ίσως να περάσετε σκληρές και κοπιαστικές στιγμές, ωστόσο ανταμείβεστε από την τρυφερότητα της σχέσης σας.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η μερα, ίσως αποτελεί σημείο αναφοράς φίλοι Ζυγοί για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις, για αυτό το λόγο μην αφήνετε να πηγαίνουν χαμένες οι ευκαιρίες για θετικές αλλαγές στην δουλειά σας, πολύ δε περισσότερο στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, γιατί είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα υπέροχο, καινούριο ειδύλλιο οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαμβάνετε με ευχαρίστηση και τρυφερότητα τις ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ρίσκο για να πετύχετε τους στόχους και τα επαγγελματικά σας σχέδια και φλογερή διάθεση στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται να επιστρατέψετε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, για να ξεφύγετε από το γκρίζο τοπίο της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας την ζεστασιά και την ζωντάνια του συντρόφου σας, ελευθερώνοντας τα θέλω της καρδιάς σας και τις εσωτερικές ανάγκες στο ταίρι σας, με τρόπο που μαρτυράει πως οι ανατρεπτικές, αισθησιακές αλλαγές μπορούν να στεριώσουν τον δεσμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και οργανωτικότητα φίλοι Τοξότες, οι γρήγοροι επαγγελματικοί και προσωπικοί σας σφυγμοί, καθώς και τα άμεσα σχέδια που κάνετε στην συναισθηματική σας ζωή, επηρεάζουν μοναδικά τους παλμούς της καρδιάς σας, έτσι ώστε να μην περάσει απαρατήρητο για τους αδέσμευτους ένα φλερτ που είναι ήδη στα σκαριά. Οι ζευγαρωμένοι ζήστε ευχάριστες, ζεστές εξελίξεις στον δεσμό σας, γιατί το ταίρι σας εφευρίσκει τρόπους να σας γοητέψει, γιατί η ευτυχία απαιτεί συνεχή αγώνα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε αγαπητοί Αιγόκεροι την εσωτερική σας ενδοσκόπηση, κρίνετε αν χρειάζεται να συλλογιστείτε περισσότερο τα επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που επηρεάζουν αρνητικά την διάθεσή σας ή αν πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας αποκλειστικά και μόνο στον άνθρωπο που αγαπάτε. Αναθεωρήστε την στάση και την συμπεριφορά σας απέναντι στα προβλήματα και τις δυσκολίες του δεσμού σας, πραγματοποιήστε μια ριζική ανανέωση στην εμφάνισή σας, βρείτε χρόνο και χώρο για τις δικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δρέψτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές φίλοι Υδροχόοι, δείξτε σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα και τις δυσκολίες των συναδέλφων και των φίλων σας, δοκιμάζοντας τον δρόμο της ηρεμίας και της συναινετικής συμπεριφοράς. Αγκαλιάστε σήμερα το ταίρι σας με περίσσια δοτικότητα και αφοσίωση, διώξτε από τον δεσμό σας τα σχόλια και τις κακόβουλες συζητήσεις, διαχειριστείτε με περισσότερη ειλικρίνεια τις στιγμές με το σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια ήρεμη, χαλαρή και σχετικά άνετη και ισορροπημένη ημέρα ανατέλλει αγαπητοί Ιχθύες, όπου οι επαγγελματικές σας επιλογές και οι προσωπικές σας αποφάσεις απαγκιστρώνονται από στάσεις και συμπεριφορές που εκνευρίζουν την εσωτερική σας γαλήνη και τα θέλω της καρδιάς σας, αφού συγχωρείτε τα λάθη και τις προκλήσεις που προέρχονται από το άλλο σας μισό, σα να είναι απαραίτητο να ξεδιαλύνετε μέσα σας τι ακριβώς ζητάτε από την αγάπη και σας δυσκολεύει να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας.

 

Πηγή

 

Advertisements