Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-2-2022)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, ζωηρή και ανανεωμένη θα είναι η eρωτική σας στάση, στόχο θα έχετε να φέρετε ουσιαστικές αλλαγές για να μπορέσετε να τονώσετε τη σχέση σας. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού ατόμου θα φέρει έντονες αναστατώσεις στη σκέψη σας αλλά και στην καρδιά σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην eρωτική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανανεώσει τις επιθυμίες σας, θα τονώσει τον δυναμισμό σας, ζωτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η ελκυστικότητα σας, τώρα θα είστε σε θέση να δείξετε εμπιστοσύνη στα προσόντα σας και να κινηθείτε χωρίς αμφιβολίες. Μια τυχαία συνάντηση θα σας οδηγήσει σε προσωπικές συναισθηματικές συζητήσεις, ενδεχομένως να υπάρξει επανασύνδεση σε θέμα χωρισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με το τηλεφώνημα που θα σας κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Μια απρόσμενη πρόταση θα φέρει θερμά eρωτικά αναποδογυρίσματα καταλήγοντας σε ευχάριστο eρωτικό γεγονός που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα. Θετική στάση θα κρατήσετε στο πρόσωπο που με άμεσο τρόπο θα σας ζητήσει επανασύνδεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα θελήσετε ομαλή επικοινωνία μέσα στη σχέση σας. Σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένες σκέψεις και βλέψεις που θα σας οδηγήσουν σε έναρξη δεσμού. Τώρα θα είστε πλέον σε θέση να κατανοήσετε κινήσεις και πράξεις που μέχρι στιγμής σας δημιουργούσαν απορίες. Εσείς οι eρωτικά μόνοι περνάτε σιγά σίγα σε πορεία σχέσης.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, αποφασιστική και μεθοδική θα είναι η στάση σας, θα ανατρέψετε τις αρνητικές καταστάσεις. Σήμερα θα είναι σθεναρή η θέληση σας, θα βρείτε το θάρρος να απεγκλωβιστείτε από eρωτικά πρόσωπα που σας απογοήτευσαν. Θα προκύψουν αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Το καινούργιο πρόσωπο που θα σας αυτοσυστηθεί θα σας ανοίξει νέους eρωτικούς ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να φέρετε κοντά σας το πρώην ταίρι σας τερματίζοντας τη διαδικασία χωρισμού. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα επέλθει στην eρωτική σας σχέση, θα συνοδεύεται με ειλικρινείς εξομολογήσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας δεσμευτικών προδιαγραφών.

 

 

 

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες στοχεύοντας στο άμεσο ξεκαθάρισμα. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξει μεταξύ σας ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας eρωτικής γνωριμίας, θα συνομιλήσετε με άτομο που θα σας γοητεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανανεωμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις. Οι τυχαίες συμπτώσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα της ζωής σας, εσείς που περνάτε στάδιο eρωτικής μοναχικότητας τώρα θα σημειωθεί ανατροπή. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας eρωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ενθαρρύνουν για πράξεις διεκδίκησης, σήμερα τα λόγια σας θα είναι ειλικρινά και ξεκάθαρα. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για αποφασιστικά βήματα, θα κατακτήσετε αυτό που με πάθος κυνηγάτε εδώ και αρκετό καιρό. Απελευθερωμένη θα είναι η σeξουαλικότητα σας, ιδιαιτέρως ελκυστικούς θα σας βρει το eρωτικό σας ταίρι. Για τους eρωτικά μόνους, έρχονται ευχάριστα eρωτικά ανοίγματα που δεν πρέπει να τα αφήσετε ανεκμετάλλευτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να περάσετε σε αποτελεσματική δράση, αφήνετε πίσω σας απογοητεύσεις και αρνητικές αναμνήσεις. Ανανεωμένη θα είναι η σκέψη σας και η διάθεση σας, φεύγουν τάσεις ηττοπάθειας. Απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν αλλαγές στις συνθήκες της καρδιά σας. Σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων και να περάσετε στις τολμηρές προτάσεις που σκέπτεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκαλυπτικός, θερμός, ίσως και κάπως αντισυμβατικός θα είναι ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Νέες γνωριμίες  θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα περάσετε σε ουσιαστικά eρωτικά ρίσκα ακολουθώντας εσώψυχες επιθυμίες. Εξομολόγηση που θα σας κάνει πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να θερμάνει την καρδιά σας, θα αποκτήσετε eρωτικές βλέψεις.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η eρωτική σας στάση δεν αποκλείεται να γίνει κάπως ρομαντική. Θα χαρακτηρίζεστε από έντονη ελκυστικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για eρωτικές προσεγγίσεις και για συναισθηματικές αποκαλύψεις. Ευχάριστες συναναστροφές και νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν το eρωτικό σας κατεστημένο. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα σας δώσει άνοιγμα για σχέση, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας, σωστό θα είναι το ένστικτο σας.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα