Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο και μας φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που θα επικοινωνήσουμε με επιτυχία μαζί τους καθώς το επικοινωνιακό στοιχείο είναι στα ύψη. Μπορούμε να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε χωρίς να φοβόμαστε κάτι και να προβάλουμε ιδέες και απόψεις που θα γίνουν αποδεκτές από τα άτομα που είναι κοντά μας και αυτό θα μας χαροποιήσει αρκετά. Οι πρωτότυπες σκέψεις που έχουμε μας βοηθούν να κατανοήσουμε όχι μόνο τις δικές μας ανάγκες αλλά και των άλλων και να επικεντρωθούμε σε στόχους και φιλοδοξίες που θα εξελιχθούν με επιτυχία. Κάποια θέματα που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο μήνα θα βγουν στο προσκήνιο ξανά και θα μας απασχολήσουν αρκετά, καλό είναι να μην τα αγνοήσουμε και να τα λύσουμε μια και καλή να τα φέρουμε σε πέρας.

Advertisements

 

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 δίνει νέα ώθηση στα προσωπικά θέματα και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ενδέχεται να υπάρξουν παγίδες που πρέπει να αποφύγουμε ή και αρνητικές επιρροές που θα χαλάσουν την διάθεση μας και μας απομακρύνουν από αυτά που θέλουμε να κάνουμε να μην επηρεαζόμαστε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας βοηθούν σε κάτι και μας κρατάνε σε στασιμότητα, η ανάγκη για κοινωνικότητα και δημόσια προβολή ίσως μας οδηγήσει σε υπερβολές και χειριστικές συμπεριφορές. Ανασφάλειες και φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια και επηρεάζουν την σκέψη μας καλό είναι να περιορίσουμε τις κινήσεις και τα λόγια που θα φέρουν ταραχή και αντιπαράθεση ακόμα και με άτομα σημαντικά στη ζωή μας. Θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες που θα ανανεώσουν την ζωή και την καθημερινότητα μας και θα ανοίξουν νέα παράθυρα αισιοδοξίας στο μέλλον.

Στις 18/2 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και τα συναισθήματα που επικρατούν είναι έντονα, δεν θα μπορούμε να τα ελέγξουμε και θα ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας. Νιώθουμε την ανάγκη να κλειστούμε για λίγο στον εαυτό μας να μείνουμε μακριά από καταστάσεις και πρόσωπα που μας αγχώνουν και να βάλουμε μια τάξη στις σκέψεις μας. Παρελθοντικά ζητήματα επανέρχονται ξανά και δεσμεύουν σκέψεις και επιθυμίες προσοχή μεγάλη σε λάθος χειρισμούς και επιλογές ή και σε απάτες και αυταπάτες που θα δημιουργηθούν μέσα στη δουλειά, τα επαγγελματικά και πάλι σε πρώτο πλάνο.

Ακριβώς την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο μας βοηθά να επικεντρωθούμε σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε να λύσουμε θέματα που μας αγχώνουν ακόμα αλλά και υποθέσεις του παρελθόντος με λογική και ωριμότητα θα έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα. Στα οικονομικά θα έχουμε ευκαιρίες αρκετές που πρέπει να αρπάξουμε καθώς θα δούμε το ταμείο να γεμίζει σιγά-σιγά. Η ψυχολογία ανεβαίνει θα ενταχθούμε σε κοινωνικές ομάδες που θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας είναι επαναστατικός και μας βγάζει από πολλά αδιέξοδα.

Η περίοδος αυτή που βρισκόμαστε είναι σημαντική καθώς η παρατεταμένη συνοδός Αφροδίτης-Άρη στον Αιγόκερω ταρακουνά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα και φέρνει στο προσκήνιο βαθύτερες ανάγκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Συνεργασίες και σχέσεις μας απασχολούν αρκετά πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή για να κρατήσουμε τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς και να αποφύγουμε επικοινωνιακές συγκρούσεις που μόνο κακό θα μας κάνουν.

 

Advertisements

Κριός

Κριέ, έχεις έρθει πολύ κοντά με τα συναισθήματά σου και δεν φοβάσαι πια να το δείξεις. Αυτό φαίνεται ότι αρχίζει και σε βοηθά και σε άλλους τομείς της ζωή σου, όπως π.χ. τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Μια υπόθεση γίνεται περισσότερο ξεκάθαρη αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή είναι μια καλή εποχή για να αφιερωθείς στην καριέρα σου και να δεις πως θα μπορέσεις να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου. Αυτό όμως δεν είναι λόγος για να μην προσέχεις την υγεία σου.

 

Ταύρος

Ταύρε, η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον Λέοντα και είναι μια ένδειξη ότι ολοκληρώνεται ένα θέμα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Και ότι η έκβαση είναι θετική.

Advertisements

Αισθηματικά

Φαίνεται πως ένα φλερτ μετατρέπεται σε κάτι αρκετά πιο σοβαρό. Δείξε όμως λίγη παραπάνω προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με το πορτοφόλι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αισθάνεσαι κολλημένος και πως οι διάφορες αναποδιές δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά. Θα πρέπει όμως να χρησιμοποιήσεις την προθυμία σου ως όπλο για να βγεις από αυτή την κατάσταση.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, τις συμφωνίες και τα ταξίδια. Φαίνεται ότι σε μια συμφωνία κάτι διευκρινίζεται.

Αισθηματικά

Η ζωή σου αλλάζει και αυτές τις μέρες θα πάρεις μια γεύση από αυτές τις αλλαγές. Κάποιες αναβολές είναι αναπόφευκτες, αλλά φαίνεται πως ό, τι έχει να κάνει με ζητήματα καρδιάς και χρημάτων θα σου πάει καλά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νέες εμπειρίες και ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου. Θα μπορέσεις να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου, ακόμα κι αν φαίνεται ανά στιγμές πως τα πράγματα δεν είναι με το μέρος σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, συντελούνται αρκετές αλλαγές στη ζωή σου αυτές τις μέρες. Ευτυχώς για σένα όμως, οι αλλαγές αυτές δεν γίνονται ραγδαία και σου δίνεται χρόνος να προετοιμαστείς.

Αισθηματικά

Είναι πολλά τα εμπόδια που μπαίνουν στον δρόμο σου. Αυτή η περίοδος μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ, αλλά θα πρέπει να μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά. Ένα σχετικό θέμα διευκρινίζεται ή ολοκληρώνεται.

 

Λέων

Λέων, η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι σημαντική επειδή ολοκληρώνεται ένα σημαντικό για σένα θέμα. Μπορεί να γίνει και ένα πολύ σημαντικό νέο ξεκίνημα στις μέρες που θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικά

Στην προσωπική σου ζωή ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα. Η μόνη λύση για να τα ξεπεράσεις είναι μια ειλικρινής συζήτηση με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η περίοδος αυτή μοιάζει αρκετά αρμονική και σταθερή για εσένα. Θα μπορέσεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου, αρκεί να δουλέψεις με μεθοδικότητα πάνω σε αυτούς.

 

Παρθένος

Παρθένε, η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, η οποία βελτιώνεται. Ίσως απαλλαγείς από κάποιες περιττές σκέψεις.

Αισθηματικά

Έχεις μια βαθιά επιθυμία για αλλαγές σε όλους τους τομείς. Έχεις βαρεθεί την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Είσαι έτοιμος για νέες εμπειρίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες αλλαγές και φαίνεται πως επηρεάζουν αρκετούς τομείς της ζωής σου, από τα επαγγελματικά μέχρι τα αισθηματικά και τα οικογενειακά. Πρέπει να μπορέσεις να ξεχωρίσεις τις σημαντικές από τις ασήμαντες αλλαγές.

 

Ζυγός

Ζυγέ, καλό θα ήταν να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου για να δεις ποια είναι τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σου. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αν αισθάνεσαι μπερδεμένος πού και πού. Συμβαίνει σε όλους.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις φιλικές σχέσεις. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως όλα είναι με το μέρος σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να περιμένεις να σου χαριστούν πράγματα που ίσως δεν αξίζεις. Έχεις υπομονή και θα έρθουν και τα υπόλοιπα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, είσαι χαμένος σε ένα σταυροδρόμι σκέψεων και συναισθημάτων. Τα διλήμματα είναι πολλά και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες δεν είσαι απολύτως έτοιμος.

Αισθηματικά

Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια μπορούν να εξελιχθούν πολύ θετικά αυτή τη βδομάδα, με ευκαιρίες για ανανέωση και νέα ξεκινήματα. Οι στενές προσωπικές σου σχέσεις επίσης, φαίνεται ότι σε τροφοδοτούν συναισθηματικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά σου. Μπορεί αυτές τις μέρες να ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο ή να ξεκινάς κάτι νέο.

 

Τοξότης

Τοξότη,  πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, την εκπαίδευση και τα ταξίδια. Μπορεί κάτι να ολοκληρώνεται σε σχέση με αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά

Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις και ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν το αξίζουν. Προτεραιότητα πρέπει να είναι η δική σου ηρεμία και ευεξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σε απασχολούν λίγο παραπάνω τα οικονομικά σου αυτές τις μέρες. Θες να είσαι λίγο πιο προσεκτικός από δω και πέρα και να σταματήσεις τα άσκοπα έξοδα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η σωστή επικοινωνία και οι νέες γνωριμίες είναι σημαντικές αν θες να προχωρήσεις στην καριέρα σου. Να θυμάσαι όμως, πως τον ρυθμό τον ορίζεις εσύ και όχι οι άλλοι.

Αισθηματικά

Το να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα. Μπορεί να ήσουν πιο αυστηρός απ’ όσο νόμιζες, ενώ πρέπει να θυμάσαι πως οι άνθρωποι αλλάζουν και μπορεί να χρειάζεται να αλλάξει και η δική σου στάση απέναντί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και πιθανώς σχετίζεται με μια οικονομική συμφωνία και την ολοκλήρωσή της. Είναι σημαντικό οι όροι να είναι ξεκάθαροι.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, μια παραπάνω προσπάθεια για να επικοινωνήσεις καλύτερα με συνεργάτες και πελάτες θα έχει μεγαλύτερα οφέλη απ’ όσα νομίζεις. Άκου λοιπόν, το ένστικτό σου και ακολούθησε μια νέα στρατηγική επικοινωνίας.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις συνεργασίες, αλλά κυρίως τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Πρέπει, επιτέλους, να ξεκαθαριστεί κάτι στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ίσως προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην αφήσεις αυτό το γεγονός να σε αγχώσει περισσότερο απ’ ότι πρέπει. Πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε τους υπολογισμούς σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, το να πάρεις ρίσκα, ίσως να μην μοιάζει συνετό την δεδομένη στιγμή, αλλά έχεις τα εφόδια για να τα καταφέρεις, αρκεί να είναι κάτι που θες πραγματικά. Μην αφήνεις τον ενθουσιασμό της στιγμής να σε παρασύρει.

Αισθηματικά

Η συνεργασία με τους άλλους μπορεί να μην είναι εύκολη αυτές τις μέρες, ειδικά αν όλοι θέλουν να είναι αρχηγοί. Πρέπει κι εσύ να βρεις κάπου την θέση σου ανάμεσα σε όλους τους υπολοίπους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και φαίνεται ότι έχεις μια εξέλιξη που αφορά την εργασία. Μπορεί να ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο.

 

Πηγή

Advertisements