Μην χασετε

«Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν»: Η Σινέντ Ο’ Κόνορ είχε αυτοκτονικές τάσεις μετά τον θάνατο του γιου της

«Κανένα νόημα» δεν βρίσκει στη ζωή της η Σινέντ Ο’ Κόνορ, μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Σέιν.

Advertisements

Ο νεαρός αποφάσισε τον Ιανουάριο να βάλει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας στη θλίψη τους κοντινούς του ανθρώπους και φυσικά, τη μητέρα του, Σινέντ και τον πατέρα του, Ντόναλ Λάνι.

Η τραγουδίστρια μπορεί να μην έβαλε κι εκείνη τέλος στη ζωή της, όπως έγραφε τις πρώτες ημέρες μετά την αυτοκτονία του γιου της στο Twitter, όμως δεν βρίσκει πλέον, κανένα νόημα σε τίποτα, για να την κάνει να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή και να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της.

 

Με μία δημοσίευσή της στο Twitter, η τραγουδίστρια ενημέρωσε  το κοινό της πως δεν θα τη δει ποτέ ξανά να τραγουδάει. «Απλά για να σας ενημερώσω, οι υπαινιγμοί για πιθανές εμφανίσεις μου φέτος ή τον επόμενο χρόνο ή γενικά καποια στιγμή είναι λανθασμένοι. Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κάτι, για το οποίο θα τραγουδήσω», έγραψε η Σινέντ Ο’ Κόνορ.

Είναι γνωστό πως εδώ και κάποια χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ωστόσο, η απώλεια του γιου της σίγουρα επιδείνωσε την κατάστασή της και η ίδια χρειάζεται πολύ χρόνο για να επανέλθει.

 

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό του, η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να ελέγξει την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Advertisements

Κάποια tweet που ανέβασε, προτού τα σβήσει στη συνέχεια, μαρτυρούν πως οδηγήθηκε εκεί, καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις.

«Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω, έμενα μόνο για εκείνον και τώρα εκείνος έφυγε. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν θέλουν να με ξέρουν πλέον», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ λίγη ώρα αργότερα, κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Συγγνώμη που σας αναστάτωσα όλους. Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο, αλλά θα βρω τον Σέιν. Αυτή είναι απλώς μία καθυστέρηση».

 

protothema.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα