Μην χασετε

Αντίνοος Αλμπάνης: Η δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και η δύναμη ψυχής – «Είναι η στιγμή που λες “και τώρα τι;”.»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε για την δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, από την οποία και βγήκε νικητής. Αναφέρθηκε επίσης στους λόγους για τους οποίους θέλει να μιλά δημόσια για την περιπέτεια με την υγεία του.

 

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα, επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι, γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα μήνυμα στο τέλος της ημέρας, λεω ότι κάπως αξίζει ο κόπος», ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Advertisements

 

Ύστερα πρόσθεσε για τις εικόνες που αντίκρισε στους θαλάμους των νοσοκομείων: «Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και έχω δει τι ανάγκες έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά. Κι αν στο πρόσωπό μου βλέπουν την υγεία ή κάποιον που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο, είναι όμορφο. Γιατί και εγώ, όταν περνούσα τη διαδικασία του καρκίνου, προσπαθούσα να βρω ανθρώπους και πρότυπα».

«Έπαιρνα δύναμη, είναι ωραίο να παίρνεις δύναμη από άλλους ανθρώπους. Είμαστε σε μια περίοδο εξωστρέφειας, πρέπει να μοιραζόμαστε τα πράγματα. Δεν είμαστε άτρωτοι, βαλλόμαστε όλοι από τους ίδιους κινδύνους», κατέληξε ο ηθοποιός.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Αντίνοος Αλμπάνης, είχε περιγράψει την στιγμή, κατά την οποία έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο. Όπως είχε δηλώσει: «Είναι η στιγμή που λες “και τώρα τι;”. Δεν ξέρεις αν θα πάει καλά ή δεν θα πάει, αν θα υπάρχει ζωή από εδώ και πέρα. Μου είχαν πει ότι είναι από τις περιπτώσεις που ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος ευτυχώς. Στο στάδιο που ήμουν, ήταν διαχειρίσιμο, όλα ήταν υπέρ μου. Θα πρέπει να κλείσω πενταετία όμως, για να πω ότι κάπως ηρεμώ». 

 

Advertisements

protothema.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα