Η δύναμη των χρωμάτων είναι τόσο ισχυρή που σε πολλές περιπτώσεις καταφέρνουν να επιβληθούν στο χώρο, σε σύγκριση με το υπόλοιπο design. Επομένως μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε προκειμένου να «αποσιωπήσετε» τις τυχόν ατέλειες, αλλά και για να αναδείξετε το καθιστικό ανανεώνοντας την εικόνα του. Επίσης μην ξεχνάτε ότι τα χρώματα συνδέονται στενά με την ψυχολογία, κάτι που σημαίνει ότι ανάλογα με την απόχρωση τους μεταδίδουν τα αντίστοιχα vides. Δείτε 8 ιδέες που μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε στο σπίτι, σύμφωνα με την αισθητική και την προσωπικότητα σας.

Βαθύ μπλε για περισσότερη αποδοτικότητα. Η πλούσια απόχρωση εκτός από αριστοκρατική όψη έχει την ιδιότητα να ενθαρρύνει τη σκέψη και την κρίση. Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη στο καθιστικό, η επιλογή του θεωρείται ιδανική.
Βαθύ μπλε για περισσότερη αποδοτικότητα. Η πλούσια απόχρωση εκτός από αριστοκρατική όψη έχει την ιδιότητα να ενθαρρύνει τη σκέψη και την κρίση. Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη στο καθιστικό, η επιλογή του θεωρείται ιδανική.
  19 υπέροχες ιδέες για να κερδίσετε χώρο στο σπίτι σας με ένα τραπεζάκι Trolley Bar