Μην χασετε

«Χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου»: Σuγκινεί η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ μέσα από το νοσοκομείο σχετικά με το πρόβλημα υγείας της

Βράχος στο πλευρό της αδερφής της, Γωγώς, στέκεται το τελευταίο διάστημα η Όλγα Φαρμάκη, λόγω της σοβαρής περιπέτειας με την υγεία της.

 

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram η Γωγώ Φαρμάκη αποκάλυψε την περιπέτεια της υγείας της η οποία την οδήγησε πρόσφατα στο χειρουργείο.

«Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolf Parkinson White, που σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε τι είναι, όπως κι εγώ όταν μου το ανακοίνωσαν. Έπειτα λοιπόν από φαρμακευτική αγωγή, αρκετά Holder και αφού σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς (χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου που κάποιες στιγμές νόμιζα ότι κάνει σεισμό), είπαμε να μπούμε χειρουργείο», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Advertisements

 

Όλο αυτό το διάστημα η αδελφή της βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της, η Όλγα Φαρμάκη έκανε σχετική ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφία δίπλα στην αδελφή της, Γωγώ, γράφοντας «Σ’ αγαπώ πολύ».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα