Μην χασετε

Σuγκλονίζει ο Σμαραγδής για τον χαμό της γυναίκας του: «Έχω την αγωνία ότι όταν θα “φύγω” δεν την βρω εκεί που έχει πάει»

«Το πένθος είναι βαρύ. Δύσκολη η ζωή. Μου συμβαίνει κάτι, παίρνω το τηλέφωνο να της τηλεφωνήσω.»

 

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (17-11) ο κορυφαίους του είδους του, Γιάννης Σμαραγδής.

Ο σκηνοθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για την ζωή του στην Κρήτη ενώ με συγκίνηση εξομολογήθηκε πώς βιώνει την απώλεια της συζύγου του περιγράφοντας τις αγωνίες του.

Advertisements

«Μεγαλώναμε στον Εμφύλιο και μας πήρε η μπάλα. Δουλεύαμε και τα 4 αδέλφια για να τα βγάλουμε πέρα. Εγώ δούλευα στο φαρμακείο του νονού μου. Εκεί εμφανίστηκε ένα θείο πλάσμα που ήρθε να πάρει φάρμακα για τη μητέρα της. Την κυνηγούσαν όλοι. Την ερωτεύτηκα ακαριαία. Πήγαινα εκεί που πήγαινε και την περίμεναν 3 με 5 άντρες. Πώς μου κόβει και παίρνω αντίγραφα μινωικών παραστάσεων και της τα πήγα. Της είπα ότι θα γίνω σκηνοθέτης», είπε μιλώντας για τη γνωριμία με την Ελένη Σμαραγδή και συνέχισε:

«Το πένθος είναι βαρύ. Δύσκολη η ζωή. Μου συμβαίνει κάτι, παίρνω το τηλέφωνο να της τηλεφωνήσω. Είναι κάτι πιο πέρα από αυτό. Η γυναίκα μου είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο της οικογένειας όχι εγώ. Ενώ έκανε καλύτερες σπουδές από μένα ήταν πάντα πίσω.

 

Συγκλονίζει ο Σμαραγδής για τον χαμό της γυναίκας του: «Έχω την αγωνία ότι όταν θα “φύγω” δεν την βρω εκεί που έχει πάει»

Έχω την αγωνία ότι όταν θα “φύγω” επειδή δεν έχω την αθωότητα που είχε αυτό το πλάσμα μήπως εγώ που έχω κάνει αμαρτίες στη ζωή μου δεν την βρω εκεί που έχει πάει. Ήμουν ατσούμπαλο παιδί.

Advertisements

Έχω κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να τα έχω κάνει, ατιμίες. Κάνω διαδρομές και βρίσκω ανθρώπους που τους έχω αδικήσει και ζητάω συγγνώμη για να απαλλαγώ από το άγχος»

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα