Μην χασετε

«Χωρίς τη γυναίκα μου θα ήμουν ένας αλητάκος»: Σuγκινεί η εξομολόγηση του Γιάννη Σμαραγδή για την σύζυγό του Ελένη που έχει φύγει από τη ζωή

Ο  Γιάννης Σμαραγδης σε συνέντευξή του δεν έλειψε η αναφορά στη σύζυγό του Ελένη Σμαραγδή που έφυγε από τη ζωή.

Advertisements

 

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σμαραγδης, η αγαπημένη του Ελένη ήταν η… μοίρα του. Από την πρώτη στιγμή που την είδε κατάλαβε πως αυτή ήταν η γυναίκα ήταν εκείνη με την οποία θα ήθελε να περάσει τη ζωή του και παραδέχτηκε πως για χάρη της έγινε σκηνοθέτης.

«Αν δεν ερχόταν στη ζωή μου η Ελένη, μπορεί να ήμουν ένας αλητάκος με κανενός είδους εξέλιξη που να μην είχε πάρει καμία σημασία η ζωή μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Ήμουν 16-17 όταν τη γνώρισα πρώτη φορά και εκείνη ήταν 14. Από τότε ήμασταν μαζί. Συνέβη στο Χαλάνδρι αυτό. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η γυναίκα είναι η μοίρα μου» είπε ο Γιάννης Σμαραγδής για την πρώτη τους γνωριμία.

 

«Βρέθηκε η Ελένη και όλα άλλαξαν. Η ψυχή της Ελένης με την δική μου είχαν συναντηθεί από πριν. Για να βρεθείς με έναν άνθρωπο με αυτή τη σχέση, σημαίνει ότι σε προηγούμενες ζωές είχαμε συνεβρεθεί. Το πιστεύω απολύτως αυτό» είπε σε άλλο σημείο ο γνωστός σκηνοθέτης.

 

«Ο πατέρας της Ελένης δε με ήθελε. Της είπε ότι θα δυστυχήσει μαζί μου γιατί ήμουν φτωχός άνθρωπος. Η μητέρα της όμως που ήταν διαισθητικός άνθρωπος όπως η Ελένη, της είπε ότι έχω χέρια πιανίστα… Τα μεγάλα λόγια τα λέγαμε με τα μάτια. Το 72 εγώ έφυγα να σπουδάσω στο Παρίσι, η Ελένη δε μπορούσε να έρθει γιατί δεν την άφηνε ο πατέρας της» πρόσθεσε ο Γιάννης Σμαραγδής.

 

Advertisements

«Στο Παρίσι έκλαιγα. Ήμουν ερωτευμένος, το 73 έγινε το Πολυτεχνείο, ο αδερφός μου ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο και είχα τον πόνο που δεν είμαι με τη γυναίκα που αγαπάω και τον πόνο του αδερφού μου που δεν ήξερα αν θα ζήσει» ανέφερε.

 

«Όσο ήμουν στο Παρίσι είχα επικοινωνία με την Ελένη που ήταν στην Ελλάδα. Της έχω στείλει γράμματα. Κρατήθηκε η σχέση με τα γράμματα και με το τηλέφωνο. Ο γάμος μας έγινε πάλι σε μικρή ηλικία. Οι γονείς της το δέχτηκαν δύσκολα. Όταν παντρευτήκαμε είχε ήδη βραβευτεί οπότε αυτό, έπαιξε κάποιο ρόλο. Σκηνοθέτης έγινα για να κατακτήσω την Ελένη. Η μοίρα μου ήταν η Ελένη. Το σύμπαν είναι κάτι απλό, οι άνθρωποι είμαστε περίπλοκοι» κατέληξε ο Γιάννης Σμαραγδής.

Τα λόγια του Γιάννη Σμαραγδή συγκίνησαν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Προς το φινάλε της συνέντευξης τα λόγια του συγκίνησαν την παρουσιάστρια που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Χαιρόμαστε που είστε καλά. Πολύ χαίρομαι που είστε καλά» του είπε με εκείνον να απαντά πως:

«Ευχαριστώ, το εισπράττω αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθα στην εκπομπή σας, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ η συνέντευξη και η λεπτότητα που αντιμετωπίσατε την κυρία Τσανακλίδου. Μπράβο σας. Την αφήσατε να ανοιχτεί με πολύ ευγένεια και με μεγάλη διακριτικότητα. Πρέπει να το πω αυτό».

 

tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα