Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Κατρίν Λαντός ταξίδεψαν στο Λονδίνο, ενώ μαζί τους είναι και τα παιδιά του παρουσιαστή του «Asia Express». Όλοι μαζί περνούν όμορφα και βιώνουν εμπειρίες, ενώ μάλιστα επισκέφτηκαν τα “Harry Potter Studios” και μεταμορφώθηκαν σε μαθητές του Χόγκουαρτς.

Advertisements

 

Ο παρουσιαστής του STAR δημοσίευσε στιγμιότυπα και η χαρά του είναι έκδηλη. «Τα κορίτσια μου ξέρουν να ποζάρουν λονδρέζικα, αλλά το μυστικό είναι το αγόρι πίσω από την κάμερα», ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις του.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Κατρίν Λαντός απολαμβάνουν τις στιγμές, ενώ στο παρελθόν ο παρουσιαστής είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στη RealNews: «Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά».

Advertisements

«Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», είχε επισημάνει.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης πόζαρε στον φακό και μάς χάρισε ωραία κλικς, γεμάτα παιχνίδι, χαμόγελα, θετική ενέργεια και… μαγεία. Οι εικόνες του μάς ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας και μάς έδωσαν αναμφισβήτητα μια δυνατή δόση Λονδίνου.

Advertisements

 

gr.hellomagazine.com

Advertisements