Μήνυση στον Jim Carrey έκανε ο εν διαστάσει σύζυγος της Cathriona White που έβαλε τέλος στη ζωή της πριν ένα χρόνο.

Advertisements

Ο Μαρκ Μπάρτον κατηγορεί τον χολιγουντιανό ηθοποιό πως χρησιμοποίησε «τον τεράστιο πλούτο του και τη φήμη του» ώστε να προμηθεύσει με παράνομα φάρμακα την Cathriona White, τα οποία εν τέλει οδήγησαν στον θάνατό της.

«Μετά τον θάνατό της, ο κύριος Carrey έλαβε τα μέτρα του ώστε να καλύψει και να περιπλέξει τις πληροφορίες σχετικά με την ανάμειξη και την ενοχή του στον τραγικό θάνατο της κυρίας White» υποστηρίζει στη μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ο Μαρκ Μπάρτον .

Ακόμα, αποκάλυψε πως στη σχέση του με την 28χρονη make-up artist ο διάσημος κωμικός ήθελε να ελέγχει την White, καθώς την παρακολουθούσε με κάμερες ασφαλείας.

image-2

Advertisements
Ο Jim Carrey από την πλευρά του σχολιάζει την κίνηση του Μπάρτον ως «τεράστια ντροπή». Ο ίδιος υποστήριξε πως: «Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να καθίσω σε ένα δωμάτιο με τον δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να το τελειώσει το θέμα, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ορθώσεις το ανάστημά σου και να υπερασπιστείς την τιμή σου ενάντια στην κακία του κόσμου. Δεν θα ανεχτώ αυτή την άκαρδη προσπάθεια να εκμεταλλευτούν εμένα ή την γυναίκα που αγαπούσα. Τα προβλήματα της Cat γεννήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω και δυστυχώς το τραγικό της τέλος δεν μπορούσε να το ελέγξει κανένας. Πραγματικά ελπίζω κάποια μέρα σύντομα οι άνθρωποι να σταματήσουν να προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό και να την αφήσουν να αναπαυθεί εν ειρήνη».
Advertisements