Μην χασετε

Aυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό eρωτα φέτος το Φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι εδώ, οι πρώτες ψύχρες ξεκίνησαν και είναι λογικό, οι ελεύθεροι να ψάχνουν ταίρι για να προετοιμαστούν για το χειμώνα. Λίγοι όμως είναι οι τυχεροί που θα ζήσουν ένα δυνατό έρωτα, σύμφωνα με τις αστρολογικές ενδείξεις και μάλιστα να δώσουν και να πάρουν άφθονα αισθήματα.

 

Ιδού λοιπόν οι λόγοι που τα 4 ζώδια της λίστας μας θα ζήσουν ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο φθινόπωρο:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη αρχικά και ο Άρης αργότερα θα βρίσκονται στον 5ο ηλιακό σου οίκο (μάλιστα ο τελευταίος θα είναι εκεί μέχρι και τον Δεκέμβριο) οπότε θα είσαι στις επάλξεις για αρκετό καιρό. Με του έρωτα τη φλόγα να σε καίει και φυσικά με την πέραση που θα έχεις, είναι πολύ πιθανό να τη δαγκώσεις άσχημα τη λαμαρίνα και να ζήσεις μοναδικές κι ανεπανάληπτες στιγμές.

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ

Είτε πρόκειται για έναν άτομο που θα ελκύσεις και θα σου αρέσει τρελά είτε για κάποιον/α που θα επανέλθει ξαφνικά στη ζωή σου, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα είσαι ο δεύτερος που θα απολαύσεις απίστευτες ερωτικές στιγμές αυτό το φθινόπωρο και μάλιστα και θα νιώσει τους χτύπους της καρδιάς του να γίνονται όλο και πιο γρήγοροι. Το θετικό είναι ότι τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία!.

ΚΡΙΟΣ

Με τη λίμπιντό σου να χτυπάει κόκκινο, αυτό το φθινόπωρο, οι σeξουαλικές σου επιθυμίες θα πάρουν τα ηνία στα χέρια τους, κάνοντάς σε πιο σeξι και ελκυστικό από οποιαδήποτε άλλη φορά. Το να την πατήσει άσχημα μαζί σου κάποιο άτομο και να σε κυνηγά είναι σχεδόν βέβαιο, αλλά κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται… Όχι μόνο θα το θέλεις και εσύ απεγνωσμένα, αλλά θα περάσεις μέρες και νύχτες απολαμβάνοντας τις χάρες του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις Αφροδίτη στο ζώδιό σου (τον Οκτώβριο θα περάσει στον 2ο οίκο σου), θα έχεις και τον Άρη πάνω σου, οπότε είσαι από τους βασικούς πρωταγωνιστές και θα ελέγχεις τα πράγματα και στο ερωτικό παιχνίδι. Το σeξαπίλ σου δε συγκρίνεται, το πάθος σου δεν κρύβεται και το μόνο που σου μένει είναι να στήσεις ξώβεργες, να πιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου και να μην το αφήσεις να φύγει από την αγκαλιά σου… αν κατάλαβες, τι εννοούμε!

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα