Μην χασετε

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που απολαμβάνουν την μοναξιά τους

Οι μοναχικοί άνθρωποι είναι εκείνοι που μπορούν να απομονωθούν χωρίς να χρειάζονται διαρκώς την παρουσία άλλων για να νιώσουν καλά. Αντίθετα, απολαμβάνουν τις στιγμές με τον εαυτό τους και αναζητούν πράγματα που μπορούν να κάνουν μόνοι. Γνωρίζουν τη σημασία των μοναχικών στιγμών και ξέρουν πώς να τις αξιοποιήσουν υπέρ τους.

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αγαπούν τους ανθρώπους και είναι αρκετά κοινωνικοί. Αρκετά συχνά, όμως, θέλουν να μείνουν μόνοι. Απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί διαβάζοντας ένα βιβλίο και δεν θα παραπονεθούν για την ώρα που δεν θα είναι με τους φίλους τους. Κλείνονται ακόμη πιο εύκολα στο καβούκι τους αν πληγωθούν ή προσβληθούν από τον άλλο.

Σκορπιός

Ίσως ένα από τα πιο μοναχικά ζώδια. Δεν είναι ότι στους Σκορπιούς δεν αρέσει να βρίσκονται κοντά σε ανθρώπους ή να βγαίνουν και να περνούν καλά μαζί τους. Απλώς δεν χρειάζονται μόνο αυτό για να νιώσουν ολοκληρωμένοι. Τους αρέσει να σκέφτονται και να συγκεντρώνονται στον εαυτό τους και στις αναζητήσεις τους και χρειάζονται χώρο και χρόνο για τους ίδιους.

Advertisements

Ιχθύες

Αγαπούν τους ανθρώπους, αλλά λατρεύουν και τη μοναχικότητά τους. Το μυαλό τους ταξιδεύει πολύ συχνά και γίνονται αρκετά δημιουργικοί όταν είναι μόνοι. Επίσης, βαριούνται αρκετά εύκολα, γι’ αυτό και μπορεί να αποφύγουν μια κοινωνική εκδήλωση η οποία απαιτεί ιδιαίτερο ντύσιμο ή προετοιμασίες. Θα προτιμήσουν να μείνουν στο σπίτι και να χαλαρώσουν.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα