Μην χασετε

Aυτά τα 4 ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιανουάριο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Ιανουάριος για σένα υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα eρωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον eρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άνοιξε από τώρα σαμπάνιες αγαπητέ Καρκίνε! Γιατί; Μα επειδή ο eρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον δικό σου έβδομο οίκο και σου υπόσχεται τα καλύτερα! «Φωτίζει» τον οίκο που έχει να κάνει με τις eρωτικές σου σχέσεις και το φλερτ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λάμπεις και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες. Ίσως μια από αυτές να καταλήξει και σε μόνιμη σχέση! Αν περιμένεις μια επανασύνδεση, να ξέρεις ότι είναι πιθανό να γυρίσει πρώην ταίρι σου, μιας και η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη για ένα διάστημα στον Αιγόκερω και σε ευνοεί για επιστροφές.

ΛΕΩΝ

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας ιδιαίτερα eρωτικός μήνας για σένα! Έχεις να περιμένεις πολλά και θα ζήσεις μεγάλες στιγμές μόλις ο Ερμής περάσει στον 7ο οίκο σου , ο οποίος σου εγγυάται γνωριμίες και επαφές κάθε είδους, ακόμα και από τα παλιά, αφού στις 15 θα γυρίσει ανάδρομος και ίσως φέρει μαζί του και ένα ξαναπλησίασμά σου από πρώην. Μετά είναι και ο Ήλιος που περάσει στον Υδροχόο, απέναντί σου, δίνοντάς σου όλη του την θετική ενέργεια και μεγάλη δημοφιλία. Από φλερτ άλλο τίποτα τον μήνα αυτό γιατί μέσα σε όλα, θα έχεις και τον Άρη στον πέμπτο οίκο σου, έως τις 25, οπότε το πιο πιθανό είναι ότι μέσα σε τόσα… πάρε δώσε, μπορεί να σου κάτσει και ένας δεσμός, όπως τον θέλεις!

Advertisements

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ξέρεις κι εσύ ότι δεν ικανοποιείσαι εύκολα, αλλά τι να ζητήσεις περισσότερο από την θεά Αφροδίτη; Τόσους μήνες θα «κάτσει» στον Αιγόκερω και δεν λέει να φύγει από εκεί! Για σένα αυτά είναι ευχάριστα νέα, μιας και θα την έχεις στον πέμπτο οίκο σου για καιρό και το μόνο σίγουρο είναι ότι σου ετοιμάζει… πολλά «προξενιά». Θα σε ζευγαρώσει θες δεν θες… Πού θα πάει; Θα έχεις πολλές γνωριμίες, θα φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν! Ε, με τόσα «τυχερά», θα βρεις κι εσύ τον άνθρωπό σου όπως τον θέλεις και όπως τον περίμενες!

ΖΥΓΟΣ

Σου πάει ο Ιανουάριος! Και σου πάει… πολύ! Ο Ερμής, στις 2 θα περάσει στον 5ο οίκο σου, φέρνοντας στο δρόμο σου πολλούς/πολλές υποψήφιους/ες. Κοίτα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, «παίξε», φλέρταρε, διασκέδασε και πολύ σύντομα θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η! Στις 15, θα γυρίσει ανάδρομος κι αν οι τίτλοι τέλους δεν είχαν πέσει ακόμα ή έχεις αισθήματα για πρώην, μπορεί να κάνεις το πισωγύρισμα και να ξαναείστε μαζί. Στις 20, θα περάσει και ο Ήλιος στον Υδροχόο και για σένα αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Eρωτα! Ναι, θα φλερτάρεις όσο δεν πάει και θα γνωρίσεις κόσμο και κοσμάκη. Κι επειδή -ως γνωστόν- εσύ χωρίς σχέση δεν είσαι καλά, αυτόν τον μήνα έχεις όλες τις πιθανότητες να γιάνεις σε μια αγκαλιά!

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα