Μην χασετε

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν υπέροχο Ιανουάριο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιανουάριο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα ικανοποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

 

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Ιανουάριο είναι τα εξής:

ΚΡΙΟΣ

Είναι ο κατάλληλος μήνας για να βάλεις τα πράγματα σε τάξη στην προσωπική σου ζωή και στα οικονομικά σου. Ωστόσο, η αρχή του μήνα δεν ενδείκνυται για να ξεκινήσεις μια νέα eρωτική σχέση ή να προωθηθείς στον επαγγελματικό χώρο. Για όλη σχεδόν την περίοδο (μέχρι τις 30 Ιανουαρίου), η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε μια αναδρομική πορεία, η οποία θα δημιουργήσει επαναλαμβανόμενες καταστάσεις και επιστροφή στις παλιές δοκιμασμένες συνταγές, που όμως θα πιάσουν. Είναι επίσης πιθανές συναντήσεις με συνεργάτες από το παρελθόν.

Advertisements

Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 15 στον Υδροχόο και μετά στον Αιγόκερω, να σε ενθαρρύνει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, ίσως ξαναπλησιάσεις ένα πρόσωπο από τα παλιά που θα σε βοηθήσει να βάλεις κάποιες ιδέες σου σε εφαρμογή, που θα εξελίξουν την καριέρα σου. Ο καλός προγραμματισμός είναι απαραίτητος για να πετύχεις όλα όσα θέλεις και μάλιστα μπορεί να αποτελέσεις πηγή έμπνευσης για συνεργάτες ή συναδέλφους σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, σχηματίζοντας τρίγωνο στο ζώδιό σου, θα δημιουργήσει ευνοϊκές ευκαιρίες για αυτοέκφραση και απρόσμενες θετικές αλλαγές, με γνωριμίες και μεγάλη ανταπόκριση προς το πρόσωπό σου, τόσο την 1η Ιανουαρίου με το τρίγωνο Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, όσο και στις 2 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία σε στρέφει περισσότερο στον προγραμματισμό και τη σωστή διαχείρισή τους, παρά στην ενεργό δράση.

Επιπλέον, ο Ερμής, όντας σε ανάδρομη πορεία, θα βρίσκεται και πάλι στον Αιγόκερω από τις 27 Ιανουαρίου, ευνοώντας σε με κάποιες προτάσεις που θα σου ξαναγίνουν αλλά και την επιστροφή σου σε παλιά άλυτα ζητήματα, που πλέον θα λυθούν. Στα τέλη Ιανουαρίου, είναι προτιμότερο να βάλεις σε τάξη τις προσωπικές σου επαφές και να μην ξεκινήσεις σημαντικά θέματα, αλλά να κάνεις έναν απολογισμό όσων σε απασχόλησαν τον προηγούμενο μήνα. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη μέσω μιας χάρης που θα σου γίνει ή μεσολάβησης γυναίκας συναδέλφου ή συνεργάτη.

 

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χάρη στον Άρη, που θα είναι στον Τοξότη, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου και μετά στον συμπαθή σου, Αιγόκερω, είναι ο κατάλληλος μήνας για σένα να ενσαρκώσεις πρωτότυπες ιδέες και στρατηγικά σχέδια. Η πρωτοβουλία και το θάρρος θα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δε στερείσαι πειθαρχίας και συγκέντρωσης, όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου.

Επιπλέον, η εύρεση μιας κοινής γλώσσας με το περιβάλλον σου, η ειλικρίνεια και η σωστή επικοινωνία των σκέψεών σου μπορεί να διαλύσει παρεξηγήσεις, ακόμα και ετών. Υπάρχει, επίσης, μια πιθανότητα να αναλάβεις ηγετική θέση ή να βελτιώσεις  τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου που θα σε ανεβάσουν σε επίπεδο και… κασέ. Δείχνοντας αποφασιστικότητα και με οδηγό τη διαίσθησή σου, θα νιώσεις ότι επιτέλους βρίσκεσαι εκεί που ήθελες να πας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιανουάριος του 2022 φέρνει καινούργιες ιδέες και ευκαιρίες για την υλοποίησή τους και πολλές ανατροπές, που όμως θα έχουν θετική κατάληξη όσον αφορά στη δουλειά σου, αφού η προσπάθειά σου, χωρίς να διαμαρτύρεσαι ή να προκαλείς πρόβλημα στους γύρω σου, θα εκτιμηθεί. Επιπλέον, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και 2ο οίκο σου και μια Νέα Σελήνη εκεί στις 2 του μήνα, η αφοσίωση και η διάθεσή σου να βελτιώσεις τοσο τα οικονομικά, όσο και τα eρωτικά σου θέματα, εφαρμόζοντας κλασικές μεθόδους, θα αποδώσουν καρπούς.

Δεν αποκλείεται να έχεις και μια επανασύνδεση ή να επανέλθει στο τραπέζι μια συμφωνία, με καλύτερους όρους. Ας μην ξεχνάμε ότι με εξαίρεση την 11η του μήνα, που μπορεί να τα κάνεις μούσκεμα… ο Άρης στο ζώδιό σου δε σταματά να σε τσιγκλά να προχωρήσεις μπροστά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα συναντήσεις. Μετά τις 25 βέβαια, που θα έχει αλλάξει πόστο, όσα παίρνεις, τόσα θα ξοδεύεις.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα