Μην χασετε

Αuτά είναι τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Ο Αύγουστος ξεκίνησε και είναι ήδη γεμάτος με ενδιαφέρουσες ανατροπές. Ο μήνας της θερινής ραστώνης υπόσχεται στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης σε κάποια ζώδια ενώ σε κάποια άλλα δεν θα φερθεί και τόσο καλά, σύμφωνα με τα άστρα. Ωστόσο, θα υπάρχει πάντα η ευκαιρία για πρόοδο και εξέλιξη οπότε αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω, μη το βάλεις κάτω.

 

Η ρομαντική Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον χειριστικό Πλούτωνα στις 9 Αυγούστου και αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν στην επιφάνεια τοξικές συμπεριφορές και σχέσεις που καλείσαι να διαχειριστείς σωστά.

Αν ανήκεις λοιπόν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή τις επόμενες 30 ημέρες.

Advertisements

Ταύρος

Eτοιμάσου για ένα σωρό αλλαγές. Ενδεχομένως να σε εξαντλήσουν αλλά θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα και θα σε εξελίξουν. Ο Αύγουστος είναι η μεταβατική περίοδος για να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες που έρχεται να φέρει στη ζωή σου ο Ουρανός. Όλη η προσοχή σου στρέφεται σε οικογενειακές υποθέσεις που θα σε κάνουν να κουβαλάς για καιρό ένα βαρύ συναισθηματικό φορτίο αλλά σταδιακά θα νιώσεις να αποφορτίζεσαι και να έρχεσαι πιο κοντά στον εαυτό σου και τις ανάγκες του.

Ζυγός

Ξεκινά μια δύσκολη περίοδος για σένα γιατί σταδιακά μαθαίνεις να θέτεις τα όρια σου και αυτό απαιτεί χρόνο προσαρμογής. Ο Άρης κάνει όψη με τον Ουρανό στον όγδοο οίκο των αλλαγών τις πρώτες μέρες του Αυγούστου και αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να μπει ένα ξαφνικό τέλος στη ζωή σου. Αν κάτι σου παίρνει όλη την ενέργεια, καλό είναι να το αφήσεις πίσω σου και να κάνεις επιτέλους λίγες διακοπές… ειδικά αφιερωμένες στον εαυτό σου.

 

Αιγόκερως

Ο μήνας ξεκινά με αλλαγές και συνειδητοποιήσεις, όπως για παράδειγμα ότι μια αγάπη έφτασε στο τέλος της. Επειδή νοιάζεσαι κάποιον, δεν σημαίνει ότι πρέπει να του επιτρέπεις να παρεμβαίνει στη ζωή σου, γι’ αυτό θέσε υγιή όρια πριν η κατάσταση αποβεί καταστροφική. Είναι μια καλή περίοδος ωστόσο, να έρθεις πιο κοντά σε σένα και να ακούσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Υδροχόος

Αυτόν τον μήνα, ο Ήλιος μετακινείται στο απέναντι ζώδιο από σένα, τον Λέοντα. Αυτό μοιάζει περισσότερο σαν να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, βλέποντας κάθε σημείο που πρέπει να αλλάξεις επάνω σου. Τις επόμενες μέρες, ετοιμάσου να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά που θα σε απογοητεύσουν. Παρατήρησε προσεκτικά τα άτομα που έχεις στη ζωή σου γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιο θολά από ό,τι πιστεύεις.

Advertisements

 

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα