Μην χασετε

Αυτά θα είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Αυγούστου

Αυτά τα τρία ζώδια δεν θα περάσουν καλά τον τον πιο χαλαρό και ήρεμο μήνα της χρονιάς, τον Αύγουστο, που όλοι φεύγουν για τις διακοπές τους.

 

Ειδικότερα, εκτός από τους ευνοούμενους, ο Αύγουστος έχει και τους άτυχους, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14 σε όλα τα επίπεδα.

Για να δούμε ποια θα είναι τα τρία άτυχα ζώδια του Αυγούστου

Advertisements

 

Κριός

Ο Κριός δεν θα περάσει φέτος το καλύτερο καλοκαίρι του, όμως μην ανησυχείτε. Απλά η ξεκούραση και η ξεγνοιασιά δεν αναμένεται να σας χτυπήσει την πόρτα αυτό το καλοκαίρι. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία, μιας και κάποιες μικροεντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας χαλάσουν την ηρεμία, ωστόσο πολύ σύντομα όλα θα αποκατασταθούν.

 

Ζυγός

Μια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή θα έρθει να ταράξει την ηρεμία και όλα όσα γνωρίζατε το περασμένο διάστημα. Η επιστροφή ενός αγαπημένου, πρώην προσώπου ίσως γίνει, όμως αυτό θα σας φέρει αναστάτωση και θα σας βάλει σε σκέψεις, πάνω που πιστεύατε πως όλα είναι λυμένα.

 

Advertisements

Σκορπιός

Ίσως ο λιγότερος ευνοημένος τον Αύγουστο να είναι ο Σκορπιός. Με ημερομηνίες σταθμούς τις πρώτες πέντε ημέρες του μήνα, δείξτε υπομονή και επιμονή για να περάσουν. Εντάσεις στη δουλειά, κάποιες αναποδιές και λίγη γκρίνια θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά, όλα όμως λύνονται και βαίνουν καλώς από το τέλος του Αυγούστου και ύστερα.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα