Μην χασετε

Αuτά είναι τα 4 ζώδια που είναι πολύ πιθανόν να χωρiσουν μέχρι τέλη Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους πιο κρίσιμους μήνες του 2023 καθώς φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις.

Και αυτό οφείλεται στους δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου που φέρνουν τα πάνω κάτω στην αισθηματική μας ζωή και ανατρέπουν τα δεδομένα.

Ας δούμε ποια 4 ζώδια θα χωρίσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου:

Δίδυμος

Advertisements

Τα δεδομένα της σχέσης έχουν ανατραπεί και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρετε απόσταση από ανθρώπους που δεν σας αποδέχονται γι’ αυτό που πραγματικά είστε. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα το έχετε πάρει απόφαση να δώσετε τέλος στη σχέση σας.

Παρθένος

Οι μέρες που έρχονται θα φέρουν αποστασιοποίηση, ψυχρότητα, μοναξιά ή ακόμα και έναν χωρισμό. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα κακό καθώς έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που ίσως σας ταιριάζουν περισσότερο.

Σκορπιός

Στις 28 Οκτωβρίου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου θα πείτε οριστικό αντίο σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν αυτό που θέλετε και έχετε ανάγκη. Ηρθε η στιγμή του αποχωρισμού.

Advertisements

Αιγόκερως

Στις 28 Oκτωβρίου η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φέρνει οριστικά ξεκαθαρίσματα. Μια σημαντική σχέση στη ζωή σας θα τελειώσει καθώς δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε.

Από bovary.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα