Μην χασετε

Δεκέμβριος: Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του μήνα

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Οι πλανήτες δεν νοιάζονται αν ήσασταν άτακτες ή όχι φέτος, γιατί η αστρολογία του Δεκεμβρίου υπόσχεται να φέρει σε όλα τα ζώδια μερικές ισχυρές ευκαιρίες. Ορισμένα, βέβαια, θα νιώσουν την εύνοια των άστρων στο έπακρο με τις νέες δυνατότητες τους να αγγίζουν το άριστα. Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια του γιορτινού Δεκέμβρη;

Ταύρος

Από την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα, με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, αρχίζετε να απαλλάσεστε από φόβους και ανασφάλειες. Θα μπορείτε πλέον να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και ρεαλισμό. Οι ευκαιρίες για το μέλλον είναι πολλές και ο ενθουσιασμός θα σας κατακλύσει αυτόν τον μήνα. Απολαύστε τον!

Ζυγός

Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου καθώς και ανακατατάξεις στη ζωή σας, δεν θα λείψουν. Από μία μετακόμιση μέχρι συγκατοίκηση κάτι καινούριο έρχεται. Όπως και κάτι καινούριο έρχεται στον τομέα των ερωτικών – έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τη γνωριμία που θα οδηγηθεί σε ερωτική σχέση.

Αιγόκερως

Τα γενέθλιά σας πλησιάζουν και οι πλανήτες σάς προσφέρουν πολλά δώρα. Όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, κέρδη στα οικονομικά και νέοι έρωτες βρίσκονται στον ορίζοντα. Χαρείτε τις επόμενες ημέρες, καθώς ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες που θα ζήσετε.

Advertisements

 

Από marieclaire.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα