«Έχουν πάψει κάποιοι να είναι διακριτικοί και κυρίως ευγενικοί. Αλλά καλλιτεχνικά πιστεύω ότι η φωνή και μόνο αυτή με κάνει τραγουδίστρια. Μέσα από τη μουσική μου θέλω μόνο την αγάπη».

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία τραγουδίστρια που έχει αποδείξει την αξία της πολλές φορές και παρά το γεγονός ότι ασχολούνται συνέχεια μαζί της για τα περιττά κιλά που κατά καιρούς έχει πάρει, εκείνη δείχνει να το προσπερνά χωρίς να την ενοχλεί.

Η γνωστή τραγουδίστρια δίνει μία ακόμα απάντηση, που αποστομώνει όλους όσους την κατακρίνουν, στο περιοδικό ΕΓΩ :«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της δημοσιότητας. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, δυστυχώς είναι αναμενόμενο. Έχουν γραφτεί διάφορα, αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι. Δεν θέλω να τους κάνω χαρούμενους με το να στενοχωρηθώ. Μου κλέβουν τη θετική μου ενέργεια. Ειδικά αυτό το διάστημα που ετοιμάζω τόσο ωραία πράγματα και τραγούδια. Έχουν πάψει κάποιοι να είναι διακριτικοί και κυρίως ευγενικοί. Είμαι pop icon και ξέρω ότι αυτό σημαίνει ότι παίζουν ρόλο και τα κιλά στην εμφάνιση μου, δεν θα το κρύψω. Αλλά καλλιτεχνικά και έπειτα από 15 χρόνια καριέρας στο χώρο, πιστεύω ότι η φωνή και μόνο αυτή με κάνει τραγουδίστρια. Τίποτα άλλο. Μέσα από τη μουσική μου θέλω μόνο την αγάπη. Προέρχομαι από μια οικογένεια όπου «πνίγει» ο ένας τον άλλο με την αγάπη του. Και έχω αποδείξει ότι δεν φοβάμαι να τσαλακώσω την εικόνα μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που περπατούν και φέρονται σαν να έχουν μονίμως έναν καθρέφτη δίπλα τους!»

toratora.gr