Μην χασετε

Απαράδεκτη μητέρα είπε ψέματα ότι είναι άνεργη και η κόρη της είναι Αμέα για να πάρει δωρεάν παπούτσια (βίντεο)

Νέα επιχειρηματίας, πολύ γλυκιά και ευγενική, με δικό της κανάλι στο TikTok με την ονομασία Sofistike Handpainted https://www.tiktok.com/@sofistikehandpainted που ζωγραφίζει με το χέρι επάνω σε παπούτσια, έλαβε μια μέρα μήνυμα απο μια μητέρα που ρωτούσε πόσο κοστίζει να ζωγραφίσει επάνω σε παπουτσάκια.

 

Όταν η επιχειρηματίας της είπε το κόστος, η μητέρα απάντησε πως δεν μπορούσε να πληρώσει τόσα διότι ήταν άνεργη και το κοριτσάκι της είχε κινητικά προβλήματα.

Τότε η κοπέλα αποφάσισε να της τα κάνει δώρο, μάλιστα μέσα στο κουτί με τα παπούτσια, της έβαλε και ένα δωροκουπόνι για να πάρει και ρουχαλάκια στο παιδί.

Advertisements

Η συνέχεια; Σοκαριστική! Δείτε το βίντεο στο κανάλι της κοπέλας στο TikTok που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

 

@sofistikehandpainted Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά … Facebook : Sofistike. Instagram :Sofistike _ handpainted. #sofistike#letyourshoestellyourstory #fyp #foryou #foryoupage #handmade #art#handpainted #shoes #παπουτσια #χειροποίητα #ζωγραφική #cyprus #larnaca #lemesos #paphos#greece #ελλαδα🇬🇷 #κυπρος #κυπροστικτοκ #ελλαδατικτοκ #τικτοκgreece #τικτοκ ♬ πρωτότυπος ήχος – Sofistike /Sofia /Handpainted


Από singleparent.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα