Ένα από τα θύματα (συγκεκριμένα μία νεαρή φοιτήρια), μίλησε το πρωί της Πέμπτης (29/9) στον ANT1 και αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της ήταν πολύ χειριστικός, αλλά «δεν πίστευε ότι θα έβλεπε να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές».

Advertisements

 

«Είμαι φοιτήτρια στην Πάτρα, είχα κάνει ένα βίντεο με το τότε αγόρι μου, χωρίσαμε πριν από τρεις μήνες, τρία βίντεο από ότι νόμιζα εγώ και το ένα το είχα κάνει εγώ και του το είχα στείλει πριν μπει φαντάρος», ανέφερε αρχικά το θύμα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ήταν με τη δική της συναίνεση η καταγραφή των προσωπικών τους στιγμών. «Το ήξερα για τα βίντεο, αλλά δεν ήξερα ότι θα με απειλούσε να τα στείλει όταν του είπα να χωρίσουμε. Τα διέρρευσε από χέρι σε χέρι» ανέφερε η φοιτητρια μιλώντας με αλλοιωμένη τη φωνή της και συμπλήρωσε ότι «έχω δει το ένα βίντεο που μου είπε η κολλητή μου ότι το είδε».

Advertisements

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει στους γονείς της, είπε: «Δεν τους έχω μιλήσει, τρέμω στην ιδέα ότι θα το μάθουν, είναι μεγάλοι, μένουν στην επαρχία και ξέρετε πως είναι τα πράγματα εκεί».

 

Παράλληλα, ανέφερε ότι «πρέπει να κινηθώ εναντίον του. Το έχω πει στην αδερφή μου, της το έχω επιστευτεί, αλλά φοβάμαι γιατί με απειλούσε ότι θα έβγαζε τα βίντεο έξω και ότι θα μου έκανε κακό» είπε ενώ σημείωσε ότι δεν έχει πάει σε δικηγόρο.

«Φοβάμαι για τους γονείς μου. Φοβάμαι τα πάντα βασικά, η κοινωνία είναι μικρή», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι προσπαθεί να ξεχάσει αυτό που της συνέβη και να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της.

Advertisements

Κλείνοντας, συμβούλευσε τα κορίτσια να προσέχουν, σημειώντας ότι έχει θυμώσει με τον εαυτό της τώρα που καταλαβαίνει πόσο χειριστικός ήταν ο πρώην σύντροφός της.

 

 

Advertisements