Μην χασετε

Άντρας έβαλε τις φωνές στη γυναίκα του επειδή στόλισε για Χριστούγεννα αρχές Νοεμβρίου (Βίντεο)

Ένα βίντεο που δείχνει έναν άντρα να διαμαρτύρεται στη σύζυγό του γιατί διακόσμησε για τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβριο έχει γίνει ευρέως δημοφιλές.

Ο Σκωτσέζος σύζυγος δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται με τις πρόωρες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Βρέθηκε σε διαφωνία με τη γυναίκα του για την πρόωρη διακόσμηση του σπιτιού τους για τα Χριστούγεννα, πολύ πριν από την καθιερωμένη εορταστική περίοδο.

Η πρόωρη επίδειξη εορταστικής ευθυμίας οδήγησε σε μια έντονη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του ζευγαριού, με τον σύζυγο να εκφράζει την απογοήτευσή του. Ο σύζυγος εμφανίζεται στο βίντεο έξαλλος και προσπαθεί να θυμίσει στη γυναίκα του πως «Είναι ακόμη Νοέμβριος» για να στολίσει.

Συγκεκριμένα ο άντρας φωνάζει στη γυναίκα του: «Είναι Νοέμβριος. Δεν είναι μέσα Νοεμβρίου, ούτε τέλος Νοεμβρίου, είναι κοντά στην αρχή. Είναι ακριβώς μετά το Halloween».

Advertisements

 

Η σύζυγός του, από την άλλη πλευρά, εμμένει στην πεποίθησή της ότι η παράταση της εορταστικής περιόδου φέρνει περισσότερη ευτυχία και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να απολαύσει τα στολίδια που τοποθετεί στο σπίτι τους.

Η γυναίκα συγκεκριμένα απαντά στο σύζυγό της ότι «είναι παράδοση» να στολίζει το σπίτι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν λάβει την απάντηση «δεν είναι η παράδοση, δεν είναι η παράδοσή μου».

Advertisements

Το βίντεο αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου. Ενώ κάποιοι συμπάσχουν με την επιθυμία του συζύγου, άλλοι επικροτούν το εορταστικό πνεύμα της συζύγου και την επιθυμία της να αξιοποιήσει στο έπακρο την περίοδο των γιορτών.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα