Μην χασετε

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν μια δύσκολη χρονιά

Το να διαβάζεις τις προβλέψεις των αστρολόγων έχει συνήθως πλάκα. Ωστόσο, όταν αυτές δεν είναι και πολύ ευχάριστες το διασκεδαστικό κομμάτι πάει… περίπατο. Ειδικά, αν αφορούν στην νέα χρονιά και το πώς θα κυλήσει για τα ζώδια. Σε περίπτωση που ανήκετε στα παρακάτω, τότε ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη, αλλά τα άστρα δεν προβλέπουν πολύ ευχάριστα πράγματα για εσάς για το 2022.

 

Λέων

Μια χρονιά γεμάτη δυσφορία προμηνύεται το 2022 για εσάς, Λέοντες. Ετοιμαστείτε για αρκετές δυσκολίες και καταστάσεις που θα σας ξεβολέψουν, μέσα από τις οποίες όμως θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας. Τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και θα μείνουν στο πλευρό σας όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας στο παρελθόν.

Ζυγός

Αλήθειες και μόνο αυτές να περιμένετε την νέα χρονιά. Όσο κι αν προσπαθείτε να κρύψετε τα συναισθηματά σας και να μείνετε μακρία από δυσάρεστες καταστάσεις, φέτος θα αναγκαστείτε να έρθετε αντιμετώποι με τους φόβους σας. Αποκαλύψτε τα όσα νιώθετε και μην κρύβεστες πίσω από το δάκτυλό σας. Είναι καλύτερο να είστε ειλικρινείς παρά τα λόγια σας να παρερμηνεύονται. Οπλιστείτε με υπομονή και θα τα καταφέρετε.

Advertisements

 

Υδροχόος

Κατανόηση και ενσυναίθηση ζητά από εσάς το 2022. Θα αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων γύρω σας αυτήν τη χρονιά, καθώς και του ίδιου σας του εαυτού. Δώστε μεγάλη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς κλωνίζονται σοβαρά αυτή τη χρονι.α Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 23 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Μάρτιο του 2023 σάς βοηθά να ωριμάσετε και να αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες του εαυτού και των πράξεών σας.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα