Μην χασετε

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους και πρέπει να τα μαντέψεις ή να έχεις πολλή υπομονή. Τα παρακάτω  4 ζώδια πολύ δύσκολα θα σου εκφράσουν αυτό που πραγματικά αισθάνονται αφού έχουν μάθει να το κρύβουν καλά.

 

Δίδυμοι

Φημίζονται για τα δύο ή περισσότερα πρόσωπά τους και κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους. Οι γύρω τους συχνά νιώθουν σαν να φορούν προσωπείο κάθε φορά που η κουβέντα στρέφεται γύρω από μια ειλικρινή συζήτηση. Η επιθυμία τους να κάνουν πάντα πλάκα, πολλές φορές υπερβαίνει τα όρια του φυσιολογικού και σε κάνει να καταλάβεις ότι μάλλον κάποιος έχει εκπαιδευτεί καλά στο να κρύβει αυτό που πραγματικά νιώθει.

 

Advertisements

Λέων

Αυτό το ζώδιο είναι πολύ υπερήφανο και γενναιόδωρο. Ίσως γι’ αυτό την πατάει εύκολα με αποτέλεσμα σταδιακά να οδηγείται στην εσωτερίκευση των πραγματικών του συναισθημάτων. Έτσι όποιος είναι γύρω του, είναι δύσκολο να κατανοήσει τι πραγματικά θέλει και έχει ανάγκη.

 

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί πολλές φορές νιώθουν ότι δεν τους αγαπάει κανείς και βλέπουν παντού εχθρούς. Είναι πολύ κοινωνικοί και παρόλο που έχουν πολλούς φίλους, δεν αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους όταν πρόκειται για τα συναισθήματά τους.

Advertisements

 

Ιχθείς

Είναι οι πιο ευαίσθητοι του ζωδιακού αλλά πολλές φορές δυσκολεύονται στις σχέσεις τους με τους άλλους αφού δεν εκφράζουν αυτό που νιώθουν και απομονώνονται εύκολα. Αν σε εμπιστευτούν ωστόσο, θα σου αποκαλύψουν τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να τα ανακαλύψεις μόνη σου.

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα