Μην χασετε

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που είναι master στο φλερτ

Όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά, ιδιαιτερότητες και κίνητρα σε συμπεριφορές η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν πολλά για τον χαρακτήρα μας.

 

Έτσι, αν σου αρέσει να φλερτάρεις συχνά και είσαι καλή σε αυτό μπορεί να ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία είναι masters στο φλερτ.

Δίδυμοι

Η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού δεν θα μπορούσε να μην είναι πρώτη στη συγκεκριμένη λίστα. Ως Δίδυμος προσαρμόζεσαι εύκολα στις καταστάσεις και γοητεύεις με το ταμπεραμέντο σου. Πνευματώδης και κοινωνική δεν θα φλερτάρεις αδιακρίτως με τους πάντες, αλλά θα επικεντρωθείς στο άτομο που προσέλκυσε το ενδιαφέρον σου. Ρόλο σε αυτό παίζει και το ιδιαίτερο χιούμορ σου. Χρησιμοποιείς τις κατάλληλες ατάκες και κινήσεις, επιλέγεις το “θύμα” σου και το… μαγεύεις.

Advertisements

Λέων

Λατρεύεις να έχεις την προσοχή στραμμένη πάνω σου. Φλερτάρεις έντονα, τολμάς και ξέρεις πώς να κάνεις τους άλλους να σε προσέξουν. Είσαι γενναιόδωρη και γνωρίζεις τον τρόπο με τον οποίο θα κάνεις και τον άλλο να νιώσει άνετα μαζί σου. Θα αναζητήσεις την πιο πρωτότυπη ατάκα και θα “επιτεθείς”. Τα αστεία και ο τρόπος σου θα μαγνητίσουν το “θήραμά” σου, ενώ η εξυπνάδα σου θα το “παγιδεύσει”.

Ζυγός

Χάρη στην Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης σου, Ζυγέ, αγαπάς το φλερτ και το eρωτικό παιχνίδι. Είσαι γνωστή για την ανάγκη σου για ισορροπία, αλλά και για την ικανότητά σου να κάνεις το κάθε τι ρομαντικό. Σου αρέσει πολύ το φλερτ, αν και όταν ξεκινάς συνήθως έχεις στον νου σου κάτι πιο μακροπρόθεσμο. Γοητευτική και ελκυστική, φλερτάρει τόσο αβίαστα που καμιά φορά δεν το συνειδητοποιεί ούτε η ίδια.

 

Σκορπιός

Όπως και με τον Δίδυμο, έτσι και η παρουσία του Σκορπιού στη συγκεκριμένη λίστα δεν αποτελεί έκπληξη. Φλερτάρεις έντονα, με μυστηριώδη και σeξι τρόπο. Κινείσαι με μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλεις να γνωρίσεις τον άλλον καλά. Θα κρατήσεις το ενδιαφέρον του άλλου με τις βαθιές και γεμάτες ενδιαφέρον ερωτήσεις σου.

Ιχθύες

Όταν πρόκειται για ρομαντισμό και συναισθήματα γνωρίζεις κάποια πράγματα παραπάνω, Ιχθύ. Βρίσκεις εύκολα τη μαγεία σε κάθε τι, πράγμα που κάνει τους άλλους να θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου και επηρεάζει άμεσα και την ικανότητά σου στο φλερτ. Φαίνεσαι συνεσταλμένη και ντροπαλή, αλλά φλερτάρεις πολύ επιδέξια. Όταν το αποφασίσεις, τα λόγια και οι κινήσεις σου δεν αφήνουν περιθώριο στον άλλον να αντισταθεί.

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα