Μην χασετε

Aυτά τα 3 ζώδια θα έχουν μια πολύ καλή εβδομάδα

Μια έντονη και γεμάτη θετικές εξελίξεις εβδομάδα ξεκινά για τρία ζώδια. Τώρα είναι η ευκαιρία τους για να βάλουν μπροστά ιδέες και projects που σχεδιάζουν καιρό, να οργανωθούν και να βελτιώσουν την ρουτίνα φροντίδας του εαυτού τους.

 

Ταύρος

Μεγάλη έμπνευση νιώθεις αυτή την εβδομάδα. Με την νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου την Τρίτη, αισθάνεσαι καλύτερα και η δημιουργικότητά σου χτυπά κόκκινο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γιορτάζεις. Θέσε ως προτεραιότητα την καλλιτεχνική σου πλευρά και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

 

Advertisements

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για εσένα. Με την νέα Σελήνη στο ζώδιό σου νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Ρίσκα και βαθιές επιθυμίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να κάνεις το επόμενο βήμα. Αυτές τις ημέρες ίσως νιώσεις άνετα ακόμα και με αυθόρμητες κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε νέα, συναρπαστικά κεφάλαια της ζωής σου.

Ζυγός

Η eρωτική σου ζωή είναι πιο καυτή από ποτέ. Οι πλανήτες ευνοούν τον ρομαντισμό και την γοητεία σου. Είτε έρχεσαι κοντά με το πρόσωπο που σου αρέσει είτε βάζεις ως προτεραιότητα την αυτοεκτίμησή σου, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε ενθαρρύνει να αγκαλιάσεις τις επιθυμίες σου, επειδή έχεις κάθε δικαίωμα να νιώσεις ευχαρίστηση.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα