Μην χασετε

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που ζουν κάθε μέρα σαν να είναι του Αγίου Βαλεντίνου

Όταν πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σε πολλές από εμάς ξυπνάει μέσα μας το ρομαντικό μας στοιχείο και ονειρευόμαστε πως να περάσουμε την 14η Φεβρουαρίου με τον αγαπημένο μας. Υπάρχουν όμως και κάποιες που ζουν έτσι την κάθε τους μέρα. Τα παρακάτω 4 ζώδια ζουν τον ρομαντισμό αυτό όλο το χρόνο.

Advertisements

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που κυριαρχεί στον 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Έχει ενσυναίσθηση και απορροφά την ενέργεια των άλλων τόσο που θα προτιμούσε να μείνει σπίτι και να απολαύσει τα συναισθήματά του. Ο κυβερνήτης του είναι η Σελήνη, ο πλανήτης των συναισθημάτων και των εσωτερικών κόσμων, άρα ο ρομαντισμός του έρχεται κατευθείαν από την καρδιά. Δεν μπορεί παρά να νιώσει βαθιά τα πράγματα και να τα δει όλα με ρομαντισμό. Είναι ένα θηλυκό ζώδιο μέχρι το κόκκαλο και θα κρατηθεί από την αγάπη για πάντα.

 

Ζυγός

Έχεις γνωρίσει κάποιο Ζυγό που δεν είναι ρομαντικός; Είναι σαν ο ρομαντισμός να εκπέμπεται από την παρουσία του και δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Βγάζει νόημα αν θυμηθείς ότι ο κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, του ∈ρωτα και της πολυτέλειας. Και γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο από το γεγονός ότι ο Ζυγός κυριαρχεί στον 7ο οίκο της συντροφικότητας. Στο βάθος του είναι ξετρελαμένος με την ιδέα της αληθινής αγάπης και σίγουρα δεν χρειάζεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να το θυμηθεί.

 

 

Σκορπιός

Δεν μπορεί παρά να είναι έντονα συναισθηματικός και παθιασμένος για τον ρομαντισμό ένας Σκορπιός. Είναι σαν να προσπαθεί πάντα να ∈ρωτευτεί κάποιον βαθιά και να τον ∈ρωτευτούν με τον ίδιο τρόπο. Ο ∈ρωτας είναι ένα συναίσθημα που μεταλλάσσει. Σε ξεσηκώνει από την μονοτονία της πραγματικότητας και σου δείχνει κάτι πολύ πιο εξιδανικευμένο. Είτε αυτός ο ∈ρωτας κρατήσει είτε ξεθυμάνει, θα αλλάξεις με κάποιο τρόπο. Αν σκεφτείς έναν Σκορπιό που έχει κυβερνήτη τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, και κυριαρχεί στον 8ο οίκο που αφορά το σ∈ξ και το μυστήριο, πώς μπορείς να αρνηθείς ότι είναι ρομαντικό ζώδιο;

 

Advertisements

Ιχθύες

Όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο ζώδιο, μιλάμε για το πιο ονειροπόλο από όλα. Έχεις συναντήσει ποτέ έναν Ιχθύ που δεν είχε το μυαλό του στα σύννεφα; Αυτό συμβαίνει γιατί ονειροπολεί τόσο πολύ για έναν πιο μαγικό κόσμο από τον πραγματικό που, χωρίς αμφιβολία, σφύζει από ρομαντισμό. Ο κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ονείρων, των παραισθήσεων και της φαντασίας. Δεν είναι ο ρομαντισμός η φαντασία για την οποία ζουν οι θνητοί; Ρομαντισμός είναι όταν το απίθανο μοιάζει πιθανό κι ένας Ιχθύς το ξέρει αυτό.

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα