Μην χασετε

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που υπόσχεται μεγάλες στιγμές για την προσωπική σου ζωή και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Δες παρακάτω ποια 4 ζώδια είναι πολύ πιθανόν να δουν τον ∈ρωτα να τους χτυπά την πόρτα μέσα στον Φεβρουάριο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις ήδη δει το κλίμα να αλλάζει υπέρ σου, πόσω μάλλον τώρα που θα έχεις και τον Άρη στο ζώδιό σου, μαζι με την Αφροδίτη, που θα απογειώσουν το σ∈ξαπίλ σου και θα σε κάνουν Νο1 άτομο προς ζήτηση. Θα είναι και ο Ήλιος κι ο Ερμής από τις 15/2 στον 2ο οίκο σου που θα σε κάνουν να ξεκολλήσεις από παλιές συνήθειες και αντιλήψεις και να είσαι πιο απελευθερωμένος σε ό,τι αφορά στα αισθήματα και τις ανάγκες σου, οπότε πολύ πιθανό ακόμα και να ρισκάρεις κάτι, που σε άλλη περίπτωση δε θα έκανες και να βρεθείς τελικά ζευγαρωμένος.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμένεις φαβορί και αυτόν τον μήνα, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να γιορτάσεις την ημέρα των ∈ρωτευμένων δίπλα σε ένα καινούργιο άτομο, που υπόσχεται μεγάλες ∈ρωτικές στιγμές. Μην ξεχνάς ότι για κάποιες μέρες η Αφροδίτη με τον Άρη θα πηγαίνουν χέρι-χέρι στον Αιγόκερω έως και τις 16, που η σύνοδός τους θα είναι ακριβείας, οπότε οι πιθανότητες να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο είναι αυξημένες κατά πολύ. Από την άλλη, η επαφή σου με το παρελθόν και ό,τι αυτό είχε να σου προσφέρει θα σταματήσεις στις 5/2, κάτι που σημαίνει ότι ή θα γίνει επανασύνδεση ή θα δοθεί οριστικό τέλος στα παλιά και νέες ιστορίες θα αρχίσουν να γράφονται.

 

 

Advertisements

ΛΕΩΝ

Ήλιος και Ερμής θα βρίσκονται και πάλι στον 7ο οίκο σου, ο δεύτερος μάλιστα θα μπει γύρω στα μέσα του Φλεβάρη και θα παραμείνει όλο τον μήνα, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σου και φέρνοντας καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους. Από την άλλη και ο Δίας στον 8ο οίκο σου δείχνει να ξυπνά και θα αρχίσει να αυξάνει την έλξη σου στο αντίθετο φύλο, οπότε το πιο πιθανό είναι να υπάρξει μια περίπτωση που όχι μόνο δε θα σε αφήσει αδιάφορο, αλλά δε θα μπορείς να αντισταθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Άρη ΚΑΙ Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον 5ο και Δία στον 7ο, το ζώδιό σου θα πρωταγωνιστήσει και αυτόν τον μήνα. Η αποφασιστικότητα και το θάρρος να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να διώξεις τη μοναξιά σου θα είναι στο μέγιστο βαθμό και φυσικά οι ευκαιρίες δε θα σου λείψουν. Καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σου, θα διεκδικήσεις τα μάτια που αγαπάς και η νίκη σου θα είναι σχεδόν βέβαιη. Αν δεν βάλεις τώρα τις βάσεις για μια σχέση με διάρκεια, τότε πότε;

 

astrology.gr

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα