Μην χασετε

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα φλερτάρουν περισσότερο μέσα στον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι εδώ με τις καλύτερες προοπτικές που δείχνουν ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα στα ∈ρωτική μας ζωή. Τα3 ζώδια που ακολουθούν, σύμφωνα με το Elite Daily, είναι αυτά που θα φλερτάρουν περισσότερο μέσα στον Φεβρουάριο.

 

Αιγόκερως

Θυμάστε πόσο μεγάλη ευλογία είναι να είστε ο εαυτό σας.

Ο προηγούμενος μήνας ήταν γεμάτος με δυσκολίες αλλά ο Φεβρουάριος ξεκίνησε και θα ανακτήσετε την αίσθηση του ελέγχου. Ανασυγκροτήστε και προσπαθείτε ξανά. Έχετε περάσει πολύ χρόνο κάνοντας σκέψεις για το ποιοι είστε και τι θα έπρεπε να κάνετε και αυτό τον μήνα θα ανανεωθείτε. Η έμπνευση είναι να ακούς την καρδιά σου οπότε αγάπησε αυτή τη λάμψη του συναισθήματος του να γνωρίζεις ότι ξέρεις την πηγή της μαγείας στην οποία μόνο εσύ έχεις πρόσβαση. Έχεις δώρα που κανένας άλλος δεν έχει και αυτό το μήνα μαθαίνεις πώς να τα τιμήσεις.

Advertisements

 

 

Υδροχόος

Συνειδητοποιείται ότι είστε πιο δυνατοί από αυτό που νομίζατε.

Advertisements

Αποζητούσατε κάποια διάυγεια και αυτός ο μήνας ξεκινά με το να επανατοποθετείτε τη συγκέντρωσή σας σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Ωστόσο, το να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά δεν σημαίνει ππνευματική διάυγεια, όπως ίσως να πιστεύατε. Κάποιες φορές το να βλέπετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας ως έχει, μπορεί να είναι δύσκολο να το δεχτείτε στην αρχή. Καθώς όμως διώχνετε μακριά τις ψευδαισθήσεις και αναζητάτε την αλήθεια, ανακαλύπτετε επίσης και τη βαθύτερη δύναμή σας. Έχετε περάσει πολλά και η απελευθέρωση αυτή σας δίνει την αυτοπεποίθηση να κάνετε κάτι που πάντα φοβόσασταν.

 

Ιχθείς

Αφήνετε πίσω σας το παρελθόν και πιστεύετε σε ένα πιο λαμπερό μέλλον

Καθώς ο μήνας φέρνει σημαντικές στιγμές, νιώθετε ότι απευλευθερώνεστε από τόσο πολύ πόνο, ένταση και από πράγματα για τα οποία έχετε μετανιώσει. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά με πολλά πάνω και κάτω και μέσα στον Φεβρουάριο αποδέχεστε την ηρεμία που θα σας βοηθήσετε να αφομειώσετε τα μαθήματα που πήρατε. Αποδέχεστε τη διαδικασία της συγχώρεσης αλλά έχετε μια σειρά από πολλές ευκαιρίες κάθε μέρα. Από τη στιγμή που η εποχή των Ιχθύων ξεκινά, στις 18 Φεβρουρίου, μπορεί να ξεκινήσετε και πάλι γνωρίζοντας πόσο πιο δυνατοί και πιο έμπειροι είστε στο να βάζετε στόχο το φεγγάρι.

 

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα