Μην χασετε

Αυτά είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο για άλλους τα πράγματα πάνε καλύτερα και για άλλους όχι. Συγκεκριμένα, για τρία
ζώδια ο Φεβρουάριος θα φέρει κάποιες επιπλέον δυσκολίες και θα είναι πιο άτυχα από τα υπόλοιπα.

Καρκίνοι, Λέοντες και Σκορπιοί θα ζοριστείτε περισσότερο από τα άλλα ζώδια. Ο Ηλιος βρίσκεται στον οραματιστή Υδροχόο, ενθαρρύνοντάς σας να πάτε κόντρα στο ρεύμα και να πιστέψετε στις πιο πρωτοποριακές ιδέες σας. Ωστόσο, το να πάρει κανείς το ρίσκο σε κάτι νέο δεν είναι πάντα εύκολο.

Παράλληλα, μπορεί ο Ερμής να τελειώνει την ανάδρομη πορεία του στις 3 Φεβρουαρίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δράμα θα τελειώσει. Άλλωστε, στις 11 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα συναντήσει ξανά τον άγριο Πλούτωνα, ο οποίος θα μπορούσε να αποκαλύψει κάποιες σκληρές αλήθειες και να οδηγήσει σε ανταλλαγή σκληρών λέξεων…

 

Advertisements

Καρκίνος

Αυτόν το μήνα μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν κρατούν όλα για πάντα. Μπορεί να αισθάνεστε μια αυξημένη πίεση και μεγάλη ανάγκη να έρθει έστω κάτι απροσδότητο για να δοθεί ένα τέλος και να καταρρεύσει επιτέλους η πίεση που νιώθετε. Μπορεί να δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε ότι κάτι τελειώνει στην αρχή, αλλά συνειδητοποιείτε επίσης ότι τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν όπως έχουν.

 

 

Λέων

Μπορεί να ξεκινήσετε τον μήνα με μια έμφαση στις σχέσεις, αλλά μέχρι το τέλος του θα αποκτήσετε μια διαφορετική οπτική. Μπορεί να αισθάνεστε ότι τα δύσκολα μοτίβα στις σχέσεις επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά. Ανακαλύψτε τι σημαίνει μια υγιής σχέση για εσάς και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε κι εσείς να βελτιωθείτε ως σύντροφος.

Advertisements

 

Σκορπιός

Αυτόν το μήνα μπορεί να συμβιβαστείτε με τις συνήθειες που έχετε κληρονομήσει και μάθει με την πάροδο του χρόνου. Ακριβώς, όμως, επειδή πάντα βλέπετε τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο ή κάνετε τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο δεν σημαίνει ότι δεν είστε σε θέση να τα αλλάξετε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι για να έχετε τη ζωή που θέλετε και τις σχέσεις που σας αξίζουν, ορισμένες από αυτές τις πεποιθήσεις πρέπει να εγκαταλειφθούν.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα