Μην χασετε

Aυτές είναι οι μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για τον μήνα Ιανουάριο

Κριός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Οι επαφές και οι προσεγγίσεις σας θα φροντίσετε να είναι άμεσες, επιθυμία σας θα είναι να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε τον θαυμασμό. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα δε θα αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, σκοπός σας θα είναι να ανανεωθείτε, να ξεκινήσετε νέα σχέση, θα είστε θετικοί για νέες δοκιμασίες. Οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές και αποφασιστικές, θα δείξετε το ενδιαφέρον σας και τον ενθουσιασμό σας χωρίς επιφυλάξεις. Τολμηρή και ανατρεπτική θα είναι η διάθεση σας, παίρνετε την απόφαση να ξεκινήσετε καινούργια σχέση.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε απαιτητικοί ίσως και κάπως νευρικοί ή εξουσιαστικοί. Με δυναμική στάση θα τακτοποιήσετε καταστάσεις που απειλούν την ανεξαρτησία σας και δημιουργούν συνθήκες καταπίεσης. Προσοχή στα ξεσπάσματα, προσπαθήστε να ξανασκεφτείτε τα γεγονότα με πιο ώριμη κρίση, βρείτε την αυτοσυγκράτηση σας. Θα βγει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις.

Ταύρος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ίσως να εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν σας, ωστόσο προσοχή στην παρορμητικότητα και στον ενθουσιασμό σας, αν αφήσετε στην άκρη τον ορθολογισμό και εστιάσετε μόνο στο συναίσθημα ίσως να οδηγηθείτε σε λάθος εκτιμήσεις και επιλογές. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να σκεφτείτε με τρόπο που να παραγκωνίσετε την απτή πραγματικότητα, το νου σας να μην παρασυρθείτε και λίγο αργότερα μετανιώσετε για τις αποφάσεις σας. Αλλάζετε στάση ζωής, αποκαλυπτικά γεγονότα φέρνουν διαφοροποιήσεις και ουσιαστικές ανακατατάξεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Θα είστε εξοπλισμένοι με ορθολογισμό και ψυχικό δυναμισμό στοιχεία που θα σας αποτρέψουν από τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης. Η στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας θα είναι μεθοδική, θα δώσετε λύσεις σε παρεξηγήσεις, θα υπάρξουν άμεσα ξεκαθαρίσματα. Βασική σας επιθυμία θα είναι να διατηρήσετε τη σχέση σας σε ένα πρακτικό ίσως και κάπως παραδοσιακό επίπεδο. Για τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση που θα οδηγήσει την προσωπική σας ζωή ένα στάδιο παρακάτω.

Advertisements

Δίδυμοι 

Ελεύθεροι και ωραίοι. Εσείς οι ελεύθεροι θα στοχεύσετε στο να γνωρίσετε σε προσωπικό επίπεδο ένα συγκεκριμένο άτομο. Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε θα είναι οικείος, θερμός και αρκετά διασκεδαστικός, θα διαθέτετε αυθορμητισμό και άνεση χαρακτηριστικά που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον του προσώπου που θα έχετε στο στόχαστρο σας. Οι συνθήκες μεταξύ σας θα είναι ευνοϊκές, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Ο Ιανουάριος θα τονώσει την αισιοδοξία σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με το ταίρι σας θα είστε συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί, ωστόσο προσοχή σε αυτά που θα υποσχεθείτε, ελλοχεύει κίνδυνος να τάξετε πράγματα που θα είναι κάπως αμφίβολο αν τελικά καταφέρετε να τα τηρήσετε. Ο Ιανουάριος θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανανεώσετε τα δεδομένα της σχέσης σας, βασική σας επιθυμία θα είναι η αναζωογονητική αλλαγή. Οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τα μεταξύ σας αισθήματα αλλά και την πορεία που έχει πάρει ο δεσμός σας. Αναζητήστε σταθερότητα, μην αφήσετε την εσωτερική σας αμφιταλάντευση να βάλει σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Ιανουάριος θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση σας. Εσείς που βιώνετε στασιμότητα ή συναισθηματική ατονία, βάζετε μπρος για αλλαγές, ανανεώνεστε ψυχολογικά. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πάρει έκταση που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, ανοίγεται νέος ορίζοντας. Θα είστε σε θέση να αναθεωρήσετε, να επανεκτιμήσετε και να δείτε με διαφορετική αντίληψη τις καταστάσεις και τα πρόσωπα. Η ψυχική σας ανανέωση θα βγάλει στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, αυτή τη φορά θα πάρετε την απόφαση να εστιάσετε στην έλξη και να αφήσετε στην άκρη τις απαισιόδοξες ανησυχίες.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Αλλάζετε αποφάσεις, θα ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα με πιο προσγειωμένη και αντικειμενική κρίση, θα καταφέρετε να κινηθείτε με σοφή αυτοσυγκράτηση. Η στάση σας θα είναι άμεση και ειλικρινής, ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, με αναλυτικές συζητήσεις θα μιλήσετε για το μέλλον. Δείξτε εμπιστοσύνη, καλό θα είναι να αποφύγετε να προβληματιστείτε και να αγχωθείτε. Εσείς οι συναισθηματικά κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι παίρνετε τα πάνω σας, ίσως να προτείνετε κάποιο ταξιδάκι στο ταίρι σας, θα καταφέρετε να τονώσετε τον δεσμό σας.

Advertisements

Λέων

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ανέμελη και αεράτη θα είναι τόσο η διάθεση σας όσο και η εμφάνιση σας. Θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, δυναμική θα είναι η στάση σας, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Θα σας ανοιχτεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, θα μπείτε στον δρόμο της περιπέτειας, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, εξετάστε ερευνήστε και κινηθείτε προνοητικά. Καλό θα είναι οι βλέψεις σας να είναι προσγειωμένες και συνειδητοποιημένες.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσείς οι πιεσμένοι αλλαγές θα αναζητήσετε, θα θελήσετε να κινηθείτε αυθόρμητα προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπημένη συμπεριφορά. Θα μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε και να διαπιστώσετε αν εσείς και το ταίρι σας έχετε κοινές επιθυμίες ή αν οι διαφορές σας δημιουργούν καταπιεστικές συνθήκες. Ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί που δεν θα φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα, αντιθέτως θα σας βοηθήσουν να ανασυγκροτήσετε και να αναδομήσετε τη σχέση σας.

Παρθένος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα υπάρξει μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί ταιριαστό στην προσωπικότητα σας, θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι αν θα προχωρήσετε σε επαφές στενού τύπου. Σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε ή αρνηθείτε, αυτό το καινούργιο άτομο θα έχει την προοπτική να σταθεροποιηθεί στην προσωπική σας ζωή. Εκδηλωθείτε, δείξτε το ενδιαφέρον σας, τα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ευνοϊκά γεγονότα θα ανοίξουν δίοδο για κουβέντες μελλοντικής προοπτικής. Άμεσες και ειλικρινείς συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα καταλήξουν σε σοβαρές υποσχέσεις που θα αποτελέσουν τη γερή συναισθηματική βάση για τη δεσμευτική σας εξέλιξη. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να ακούσετε πρόταση που θα διαφοροποιήσει την πορεία του δεσμού σας, βγαίνετε από την αστάθεια ή την προχειρότητα. Ίσως η ταχύτητα των εξελίξεων να σας αγχώσει, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως εποικοδομητικές.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Απελευθερωμένες και δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, θα επικοινωνήσετε με τρόπο άμεσο χωρίς δισταγμούς ή ανασφάλειες. Εσείς οι ελεύθεροι που είστε καιρό χωρίς αισθηματικό ενδιαφέρον, με ανέμελο τρόπο θα φλερτάρετε, επιθυμία σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, να συνομιλήσετε και να διασκεδάσετε δημιουργώντας προοπτικές. Πιθανό θα είναι να γνωριστείτε με πρόσωπο αυθόρμητο ίσως και κάπως εκκεντρικό, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, θα κινηθείτε χωρίς αναστολές, η εξέλιξη θα βρίσκεται στα χέρια σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος. Επαναστατικές τάσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θελήσετε να βγείτε από το κατεστημένο σας, να ανανεώσετε τις συνθήκες και το κλίμα της σχέσης σας. Ίσως να μην λείψουν οι προκλήσεις από πλευράς σας, η στάση σας ενδεχομένως να είναι ασυνήθιστη ή ανατρεπτική. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τα απότομα ξεσπάσματα, αποφύγετε τις υπερβολές. Παρορμητικές κουβέντες θα γίνουν αιτία για να περάσετε με το ταίρι σας σε αναλύσεις και εξακριβώσεις γύρω απ τις επιθυμίες και τα αισθήματα σας.

Σκορπιός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα κυνηγήσετε τη νέα γνωριμία, θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο που να μπορεί να σας γοητεύσει και να σας συναρπάσει. Δυναμική θα είναι τόσο η διάθεση σας όσο και η στάση σας, ίσως να απορρίψετε πρόσωπα που σας δημιουργούν ανία. Προσοχή και ενδιαφέρον θα δείξετε σε άτομα που θα είναι ικανά να σας ιντριγκάρουν και να σας κάνουν να ερωτευτείτε. Ο Ιανουάριος θα φέρει υπερβολή στις αντιδράσεις σας και στην ανάγκη σας για απελευθερωτική δράση, προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και πάντα με προσγειωμένες επιθυμίες.

Advertisements

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Κάπως ανατρεπτική ίσως και επαναστατική θα είναι η στάση σας, προσοχή στις απότομες αλλαγές που θα προκύψουν από τις ψυχολογικές σας εξάρσεις. Ίσως να αποκτήσετε έναν πιο παραδοσιακό τρόπο σκέψης, θα αποφύγετε τις υπερβολές και τις ριψοκίνδυνες επιλογές. Ο Ιανουάριος θα καταφέρει να σας χαλαρώσει συναισθηματικά, θα αποφύγετε να δημιουργήσετε εντάσεις μέσα στη σχέση σας, δε θα θελήσετε να ανοιχτεί πεδίο αντιπαλότητας. Το κλείσιμο του μήνα θα σας βρει χαλαρούς και αισιόδοξους με ανανεωτικές προτάσεις.

Τοξότης

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε νέα αρχή στη ζωή σας, τις συνθήκες θα τις βρείτε ευνοϊκές. Ενθουσιασμός θα σας κυριεύει, θα αφήσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα προσεγγίσετε και θα βγείτε από τη στασιμότητα. Αλλάζουν οι διαθέσεις σας, αποκτάτε αισιοδοξία, η ποικιλία θα είναι πλέον αναγκαία για εσάς, δεχτική στάση θα κρατήσετε σε πρόσωπο διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σας. Έρχονται όμορφα γεγονότα, ευχάριστες συμπτώσεις και νέες γνωριμίες που θα δώσουν ώθηση στις αισθηματικές σας αναζητήσεις. Θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα ανοίξετε προσωπική κουβέντα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό μάλλον δε θα είστε σε θέση να δεχτείτε πιέσεις ή πολλές αντιρρήσεις, αν το ταίρι σας προσπαθήσει να σας ελέγξει θα αντιδράσετε πεισματικά. Ενδεχομένως να ξεστομίσετε λόγια αυθόρμητα και παρορμητικά για τα οποία αργότερα να μετανιώσετε. Κινηθείτε συγκαταβατικά, προσπαθήστε να ελέγξετε επιθυμίες, αντιδράσεις και εσωτερικές αντιθέσεις. Χαλαρώστε, σας παροτρύνω μέσα στον μήνα να οργανώσετε ένα ταξιδάκι απόδρασης, θα έχει ευεργετικό αποτέλεσμα.

 

Αιγόκερως 

Ελεύθεροι και ωραίοι. Κάτι διαφορετικό θα ξεκινήσει στην προσωπική σας ζωή, θα ανοιχτεί νέος κύκλος. Κάποιοι από εσάς ίσως να επανασυνδεθείτε με παλιό σας ταίρι, κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι που επιθυμείτε επανένωση θα ακούσετε εξομολογητικά λόγια, σας δίνω τη συμβουλή να τα εμπιστευτείτε. Τα ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τη στασιμότητα, να αφήσετε πίσω σας την αποτυχία και να προχωρήσετε μπροστά με ολοκαίνουργια πλέον δεδομένα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Θα υπάρξουν προγραμματισμοί και μεθοδικά σχέδια. Θα θελήσετε να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, δεν αποκλείεται να αρχίσετε σιγά σίγα να σκέπτεστε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Εσείς που αυτή τη στιγμή διατηρείτε μια χαλαρή σχέση ή βρίσκεστε σε δοκιμαστικό στάδιο, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε το πλαίσιο των επαφών σας. Η σχέση σας θα περάσει σε ένα πιο ουσιαστικό και πιο συναισθηματικό επίπεδο, εσείς οι ίδιοι θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε και να κατασταλάξετε, φεύγει ο εσωτερικός μετεωρισμός.

Υδροχόος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Κάτι διαφορετικό θα ξεκινήσει στην προσωπική σας ζωή, θα ανοιχτεί νέος κύκλος. Κάποιοι από εσάς ίσως να επανασυνδεθείτε με παλιό σας ταίρι, κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι που επιθυμείτε επανένωση θα ακούσετε εξομολογητικά λόγια, σας δίνω τη συμβουλή να τα εμπιστευτείτε. Τα ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τη στασιμότητα, να αφήσετε πίσω σας την αποτυχία και να προχωρήσετε μπροστά με ολοκαίνουργια πλέον δεδομένα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Θα υπάρξουν προγραμματισμοί και μεθοδικά σχέδια. Θα θελήσετε να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, δεν αποκλείεται να αρχίσετε σιγά σίγα να σκέπτεστε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Εσείς που αυτή τη στιγμή διατηρείτε μια χαλαρή σχέση ή βρίσκεστε σε δοκιμαστικό στάδιο, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε το πλαίσιο των επαφών σας. Η σχέση σας θα περάσει σε ένα πιο ουσιαστικό και πιο συναισθηματικό επίπεδο, εσείς οι ίδιοι θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε και να κατασταλάξετε, φεύγει ο εσωτερικός μετεωρισμός.

Ιχθύς

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα ξεκλειδώσετε τον αυθορμητισμό σας, θα φλερτάρετε, θα τολμήσετε να πλησιάσετε και να ανοιχτείτε κοινωνικά. Ο Ιανουάριος θα βγάλει στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναζητήσετε ανανεωτικές επαφές. Θα σας ενθουσιάσει η πρόταση που θα λάβετε, θα είναι σωστή η επιλογή σας να την αποδεχτείτε δίνοντας θετική απάντηση. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, δε θα παγιδευτείτε σε ανασταλτικές σκέψεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Σας συμβουλεύω να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, αποφύγετε τις υπερβολές ή τις εξάρσεις. Πρακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, τα λόγια σας θα είναι άμεσα και ξεκάθαρα. Ο Ιανουάριος θα έχει θετική επίδραση στη στάση σας και στις αποφάσεις σας, εσείς που είστε πολύ καιρό μέσα στην ίδια σχέση στόχο βάζετε να τονώσετε τον δεσμό σας, οι προτάσεις που θα κάνετε στο ταίρι σας θα είναι αναζωογονητικές. Σαν ζευγάρι κοινωνικοποιήστε, βγαίνετε με φίλους και παρέες.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα