Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Ιανουάριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Στις 7 Ιανουαρίου ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 4 Μαρτίου, ανοίγει ο δρόμος για δυναμικές αποφάσεις ικανές να ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα κυρίως σε θέματα επαγγελματικής φύσης.  Ρεαλισμός και αντικειμενικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά, τα ρίσκα δεν θα είναι επιπόλαια, τα καινούργια άλματα θα πατούν σε σταθερό έδαφος.  Φεύγει η αναστολή και η αδράνεια, οι ενέργειες θα έχουν στόχο  την σταθεροποίηση.

Στις 8 Ιανουαρίου ο Ερμής κάνει την εμφάνισή του στον Υδροχόο θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Μαρτίου, προοδευτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η προσκόλληση. Ανοίγει ο δρόμος για ενέργειες κοινωνικής προσφοράς, κάποιοι θα νιώσουν την ανάγκη να ενσωματωθούν σε σύνολα και σε ομάδες κοινών πεποιθήσεων.

Την ίδια μέρα στις 8 Ιανουαρίου η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω,  τα ζευγάρια θα είναι σε θέση να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Συγκεκριμένες θα είναι οι βλέψεις, έμφαση θα δοθεί στην αύξηση των εσόδων και στην προστασία των περιουσιακών στοιχείων.

Στις 13 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δεν αποκλείεται να αναδιαμορφωθούν οι κοινωνικές δομές, έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα για βελτίωση και άνοδο,  οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Advertisements

 

Στις 14 Ιανουαρίου ο Ουρανός στον Ταύρο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αλλαγή.  Δεν θα λείψουν τα συμβάντα που θα προκαλέσουν αναστατώσεις και ανατροπές, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση. Λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο θα μπορέσουν να διορθωθούν, τολμηρή διάθεση θα υπάρξει στις συζητήσεις.

Στις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο θα υπάρξει ανάγκη για ανανέωση για αλλαγή και για απελευθερωμένες ενέργειες.  Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές γνωριμίες κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν καινούργιους φίλους, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών.  Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα συλλογικής δράσης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις πεποιθήσεις και τις ιδεολογίες.

Στις 28 Ιανουαρίου η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός και επιμονή, γενναιόδωρες θα είναι οι ενέργειες.  Οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα είναι σε θέση να κινηθούν δυναμικά και να αναλάβουν τα ηνία, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές.

Advertisements

Στις 30 Ιανουαρίου ο Ερμής στον Υδροχόο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, διαφοροποιούνται οι σκέψεις και οι βλέψεις. Προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη, στις συζητήσεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και αποδοχή.

 

Κριός

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Κριοί, οι βλέψεις σας θα είναι δυναμικές, επεκτατικές, ίσως και αρκετά ανατρεπτικές. Σε επαγγελματικά θέματα ξεκινάτε καινούργια σχέδια, με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση θα είστε εφοδιασμένοι. Γενικότερα αλλάζει το σκεπτικό και η συμπεριφορά σας, οι ενέργειες και οι επιλογές σας θα είναι ασυνήθιστες ίσως και αρκετά ριψοκίνδυνες. Θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε, δεν θα σταθείτε σε παρελθοντικές σχέσεις ή αποτυχίες.

Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σε κόσμο θα βρεθείτε, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε. Είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσετε ανάγκη για μετακινήσεις και ταξίδια, εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας θα περάσετε σε ανάλογες προτάσεις που δε θα απορριφτούν. Ο Ιανουάριος θα σας επηρεάσει θετικά σε θέματα που αφορούν την έκταση της πνευματικότητας και της αντίληψη σας. Δεν αποκλείεται να σας δοθεί το έναυσμα να επεκτείνετε τις γνώσεις σας επάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, επαγγελματικό ή καθαρά επιμορφωτικό. Στις συζητήσεις σας αιχμηρές θα είναι οι απόψεις σας, ίσως να ρθείτε σε αντίλογο με άτομα συντηρητικών πεποιθήσεων.

Ταύρος

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Ταύροι,η  υπευθυνότητα θα σας χαρακτηρίζει, επαγγελματική και πρακτική θα είναι η στάση σας. Ενδεχομένως να σας κυριεύει το άγχος γι αυτό θα σπεύσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, προγραμματίζετε και βάζετε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας. Διεκπεραιώνετε τις τρέχουσες επαγγελματικές σας εργασίες, στόχος σας θα είναι το κατοχυρωμένο αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται χρήματα να έρθουν στα χέρια σας, θα στοχεύσετε σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές.

Advertisements

Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ένα καινούργιο ενδεχόμενο θα κάνει την εμφάνιση του. Προμηνύονται ευκαιρίες και αλλαγές, αν είστε ελεύθεροι ανοίγεται προοπτική σχέσης, αν είστε χωρισμένοι καταφθάνουν επαφές που θα ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Ο Ιανουάριος ίσως να σας δημιουργήσει εσωτερικές αντιφάσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν εξάρσεις, ωστόσο θα σας ωθήσει σε ένα είδος εσωτερικής ενδοσκόπησης. Θα προκύψουν εξακριβώσεις που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε. Κλείνετε ζητήματα που σας προκαλούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια.

Δίδυμοι 

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Ιανουάριος θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή, αισιόδοξη, και αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητας σας. Στόχο βάζετε να διαφοροποιήσετε άμεσα τα ανιαρά και στάσιμα δεδομένα, επιθυμία σας θα είναι να τονωθείτε, ωστόσο μην αμελήσετε να δείξετε σοβαρότητα στα επίμαχα ζητήματα. Προσοχή στις ασυνήθιστες επιλογές και στις ριζοσπαστικές σκέψεις, ζητήματα επαγγελματικού ρίσκου θα πρέπει να μελετηθούν με προσοχή.

Θα θελήσετε να επεκταθείτε κοινωνικά, να ταξιδέψετε, να βρεθείτε σε ένα καινούργιο περιβάλλον που να μπορεί να ανανεώσει τις εικόνες σας και τις επιθυμίες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θετικοί θα είστε στις προκλήσεις και στις διαφόρων ειδών περιπέτειες, με θετική διάθεση θα χειριστείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα συνομιλήσει μαζί σας. Ο Ιανουάριος θα σας κάνει επικοινωνιακούς και ιδιαιτέρως συζητήσιμους. Οι πνευματώδεις χαρακτήρες θα θελήσετε να επεκτείνετε τους διανοητικούς σας ορίζοντες, δεν αποκλείεται να αναζητήσετε νέα πνευματικά ερεθίσματα. Προσοχή στον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα σας, διατηρήστε σταθερές τις απόψεις σας.

 

Καρκίνος

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να πάρετε τη ριζική απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας ικανοποιούν συναισθηματικά, θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε σχετικά με το κατά πόσο αξίζει να διατηρήσετε κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις. Ο Ιανουάριος θα σας επηρεάσει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μεθοδικός γίνεται ο τρόπος που θα χειριστείτε τα εργασιακά σας ζητήματα και τα συναδελφικά σας πρόσωπα, η στάση σας θα γίνει άμεση και πρακτική, ωστόσο προσοχή να μην αγχωθείτε. Στις συνεργασίες ή στις συμφωνίες σας θα θελήσετε να δώσετε μελλοντική έκταση, η σκέψη σας θα είναι ώριμη και ρεαλιστική, τα βήματα σας σταθερά.

Στον αισθηματικό σας τομέα, ενδεχομένως να αλλάξετε συναισθηματική κατεύθυνση, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Πλησιάστε με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Εσείς που είστε σε σχέση χαλαρώνετε με το ταίρι σας, προτάσεις για διασκέδαση θα ανανεώσουν τις συνθήκες του δεσμού σας. Συναντήσεις με φίλους θα δώσουν μια πιο κοινωνική όψη στη σχέση σας.

Λέων

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Λέοντες, η συμπεριφορά σας διαφοροποιείται, η διάθεση σας θα γίνει ανατρεπτική και ιδιαιτέρως τολμηρή. Θα σκεφτείτε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές, κινητοποιήστε, βγαίνετε από αναστολές και ψυχικές αδυναμίες. Με επαναστατική διάθεση θα θελήσετε να ξεφύγετε από ανιαρές καταστάσεις και σχέσεις. Ο Ιανουάριος πολύ πιθανό να σας φέρει νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό σας τομέα. Ίσως να σας προτείνει ραντεβού πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σας. Για εσάς του ελεύθερους δεν αποκλείεται ένα καινούργιο άτομο να κάνει την εμφάνιση του. Δεν θα απορρίψετε τα ενδεχόμενα, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας καθώς και η ανάγκη σας για ανανέωση.

Αυτός ο μήνας, θα σας ωθήσει σε εξακριβώσεις και επιβεβαιώσεις, θα εξετάσετε τις συναισθηματικές βάσεις των σχέσεων σας, eρωτικών και οικογενειακών. Είναι το έδαφος σταθερό; Τα θεμέλια είναι γερά; ή μήπως οι εντυπώσεις σας και οι προσδοκίες σας τρέφονται από ψευδαισθήσεις; Εσωτερικά ερωτήματα θα σας απασχολήσουν, ουσιαστικά θα αναζητήσετε σιγουριά και σταθερότητα. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τυχόν αυταπάτες.

Παρθένος

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Παρθένοι, ο χειρισμός σας θα είναι ώριμος, σοβαρός και υπεύθυνος, κλείνετε εκκρεμότητες και τελικές οικονομικές συμφωνίες. Θα εντείνετε τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας. Βάζετε σε προτεραιότητα την τακτοποίηση υποθέσεων που ορίζουν τη βελτίωση και την κατοχύρωση της εργασιακής σας θέσης. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, τακτοποιήστε οφειλές, κλείστε τους ανοιχτούς λογαριασμούς που σας δημιουργούν άγχος.

Σε θέματα συναισθηματικά έρχονται θετικές εξελίξεις και νέες γνωριμίες, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαφές σας με καινούργια πρόσωπα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις για συναντήσεις και επικοινωνία. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείτε κοινωνικά, θα συνομιλήσετε με πρόσωπα διαφορετικών πεποιθήσεων και αντιλήψεων, θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων.

 

Ζυγός

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Αγαπητοί μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε πιο δυνατοί ίσως και πιο μαχητικοί, δεν θα αφήσετε τις καταστάσεις στην τύχη σους, θα είστε σε θέση να μεσολαβήσετε και να κατευθύνετε. Ο χειρισμός σας θα είναι άμεσος, θα δείτε τα καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, περνάτε σε νέα σχέδια, αναλαμβάνετε δράση. Ο Ιανουάριος θα σας ανοίξει δίοδο για νέα σχέση. Η θετική και επικοινωνιακή σας διάθεση θα βοηθήσει στο να δοθεί έκταση στις καινούργιες σας επαφές.

Διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, θα συνομιλήσετε και θα συζητήσετε σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτούν, καταφθάνουν συναισθηματικές αναστατώσεις ιδιαιτέρως ανανεωτικές. Για τους τσακωμένους έρχονται συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, η στάση σας δεν θα είναι αρνητική. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, να αποφορτιστείτε από το καθημερινό άγχος και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από το πως θα μπορέσετε να διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, να ψυχαγωγηθείτε, και να βγείτε από τα πιεστικά δεδομένα.

Σκορπιός

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Σκορπιοί, οι στόχοι σας θα έχουν μεγαλύτερη έκταση, ίσως να φανείτε ανταγωνιστικοί, προσοχή στις υπερβολές. Μαχητικότητα και μεθοδική τακτική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην κουραστείτε ψυχολογικά. Πρωταρχική σας επιθυμία θα είναι η βελτίωση και η άνοδος, όμως προσοχή να μην κινηθείτε με πώρωση. Ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, θα βρείτε χρόνο να διαθέσετε για την προσωπική σας σχέση, την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση σας.

Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, σε ανάλογες προτάσεις δε θα βιαστείτε να δώσετε αρνητική απάντηση, ίσως να πάρετε τελικά την απόφαση να μετακινηθείτε ή να ακολουθήσετε το ταίρι σας σε κάποια εκδρομή. Θα υπάρξουν νέες ιδέες, καινούργιες μεθόδους, πρωτοποριακή θα είναι η σκέψη σας. Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, πολύ πιθανό να στοχεύσετε στις ριζικές αλλαγές, βγαίνετε από τα δεδομένα του κατεστημένου σας.

Τοξότης

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Τοξότες, ο Ιανουάριος, θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας, δυναμικός θα είναι ο τρόπος χειρισμού σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Αισιοδοξία, πείσμα και άμεση αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η εσωτερική ανανέωση που θα νιώσετε θα σας ωθήσει να ρισκάρετε. Ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις σε θέματα που στην προηγούμενη περίοδο η στάση σας ήταν παθητική ή αδιάφορη. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Ανοίγεται προοπτική νέων γνωριμιών, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε επαφές με καινούργια πρόσωπα.

Εσείς που είστε σε σχέση αποφύγετε τις ανυπόμονες ή βιαστικές κινήσεις, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγή συνθηκών, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε την ανυπομονησία. Προτάσεις για εκδρομές ή για ταξιδάκια απόδρασης θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως ανανεωτικές. Θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε δράση, ωστόσο καλό θα είναι να υπάρχει προγραμματισμός, βάλτε τις υποχρεώσεις σας σε μια ιεραρχική σειρά, εστιάστε στα ζητήματα που επείγει η τακτοποίηση τους. Ανοργάνωτες ενέργειες θα αποτελέσουν σπατάλη χρόνου χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 

Αιγόκερως

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Αιγόκεροι, αυτός ο μήνας, ευνοϊκή επίδραση θα έχει στην εξέλιξη των επαφών και των συζητήσεων σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα σας φέρνει δημιουργικές προτάσεις που ουσιαστικά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις βλέψεις σας και να προχωρήσετε μπροστά. Θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε και να αξιοποιήσετε τα καινούργια ενδεχόμενα. Αποφασιστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, τις νέες ευκαιρίες θα τις αρπάξετε χωρίς καθυστερήσεις.

Εσείς που ήδη έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στη σκέψη σας ή στο στόχαστρο σας αναλαμβάνετε δράση, θα προτείνετε, θα προσεγγίσετε και με επιτυχία θα καταφέρετε να καθοδηγήσετε τα γεγονότα. Οι ελεύθεροι ανοιχτείτε και πλησιάστε, προχωρήστε σε προτάσεις, προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε θέματα επικοινωνίας και γενικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη των σχέσεων σας. Με δική σας προτροπή θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε τις επαφές σας με πρόσωπα που σας δημιουργούν αρνητισμό.

Υδροχόος

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Υδροχόοι, περνάτε σε διεκδικήσεις, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσει η καριέρα και η άνοδος σας. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα κινηθείτε άμεσα με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, έρχονται ευκαιρίες και ανοίγματα για υλοποίηση. Στον αισθηματικό σας τομέα, έρχονται εξελίξεις που θα στρώσουν το έδαφος για έναρξη σχέσης.

Εσείς που διανύετε περίοδο μοναχικότητας και αποστασιοποίησης βγαίνετε από την αναμονή, θα ακούσετε προτάσεις που θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Συναντήσεις και καινούργιες γνωριμίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να χειριστείτε με ωριμότητα και υπευθυνότητα τα ανοιχτά οικονομικά σας ζητήματα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες, αποφύγετε τα παρακινδυνευμένα ρίσκα. Αν υπάρχουν ζητήματα χρηματικών οφειλών βάλτε σε άμεσο πρόγραμμα την εξόφληση τους. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες κινηθείτε με συνέπεια, αποφύγετε τις καθυστερήσεις.

Ιχθύς

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να ρυθμίσετε, να αναδομήσετε, ακόμα και να τερματίσετε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε και να επεκτείνετε, βάλτε τέλος στις αναβολές, περάστε σε ολοκληρωμένες ενέργειες. Καταφθάνουν νέες γνωριμίες, καινούργια πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν και να κάνετε το βήμα να προχωρήσετε μπροστά.

Για εσάς τους τσακωμένους συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα επίμαχα ζητήματα, συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις. Η ταχύτητα των αποτελεσμάτων θα είναι ανάλογη με τη δραστηριοποίηση σας, όσο πιο άμεσα λειτουργήσετε τόσο πιο γρήγορο θα είναι το αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν σε κοινωνικό επίπεδο, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από τα προκαθορισμένα όρια και να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Ουσιαστικά θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα, φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα