Μην χασετε

Aυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (31/5 – 6/6)

Κριός

Κριέ μου η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα συνεννόησης μεταξύ σας. Αυτό θα είναι κάτι προσωρινό οπότε δεν χρειάζεται να του δώσεις και τόση σημασία, καθώς μία παρορμητική κουβέντα μπορεί να φέρει μία άλλη παρορμητική κουβέντα και έτσι να υπάρξει ένα περίεργο κλίμα εκατέρωθεν. Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει εσωστρέφεια η οποία θα σε κάνει να κρατήσεις αποστάσεις ακόμα και από ανθρώπους που θέλεις να είσαι δίπλα τους. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο χωρίς «πυροτεχνήματα» και μεγάλες υποσχέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να πάρεις το σύντροφό σου και να αφιερώσετε χρόνο σε πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος και σε δραστηριότητες με φίλους.

 

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 θα νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο, να έρθεις κοντά με ανθρώπους που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον, να βγεις έξω και να διασκεδάσεις. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία γνωριμία μέσω προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως δημιουργήσει κάποια ζητήματα τουλάχιστον στην αρχή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επικοινωνιακή σου διάθεση θα παρασύρει και το σύντροφό σου στο ρυθμό της, κάτι που θα βελτιώσει πολύ το κλίμα μεταξύ σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή αυτές τις ημέρες είναι τα έξοδα σας και κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε καθώς είναι πολύ πιθανόν να το παρακάνετε!

 

Advertisements

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιό σου και θα περάσει στον Καρκίνο στις 2/6 και φαίνεται πως θα αλλάξει εντελώς την οπτική σου απέναντι στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τώρα είναι περισσότερο πιθανό να αναζητήσεις αυτόν που θα μπορέσει να γίνει το «λιμάνι» σου, καθώς ενδέχεται να παρατηρήσεις πως οι αισθηματικές «περιπέτειες» του προηγούμενου διαστήματος σου δημιούργησαν κούραση. Τώρα θα μπορέσεις να δεις ποιος καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχεις στο μυαλό σου και έτσι να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Μην παρασυρθείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν στο τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο και να σε μπερδέψει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι μία πολύ καλή περίοδος για να επικεντρωθείς σε αυτή και να «δουλέψεις» με το ταίρι σου προκειμένου να τη βελτιώσετε.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου μία πολύ θετική εβδομάδα ξεκινά για εσένα, παρόλο που ενδεχομένως να υπάρξουν λίγες στιγμές έντασης ιδιαίτερα προς το Σαββατοκύριακο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 2/6 θα φέρει ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, να κάνεις ένα ταξίδι με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, να φλερτάρεις και να γίνεις ακόμα πιο κοινωνικός! Η Αφροδίτη ευνοεί πολύ τις αισθηματικές σου υποθέσεις όμως «συν Αθηνά και χείρα κίνει» καθώς εσύ θα είσαι αυτός που θα κάνει την τελική επιλογή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για εσένα και το ταίρι σου καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε πάρα πολλά πράγματα μαζί. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κάποιες μικροεντάσεις των οποίων η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από τη δική σου στάση απέναντι σε αυτές.

 

Advertisements

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δώσεις περισσότερη σημασία σε θέματα τα οποία αφορούν το παρελθόν και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο και ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με αυτό. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 θα φέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις, οι οποίες θα εγείρουν έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τη βάση για ένα κρυφό ειδύλλιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα μπορέσουν να διευθετήσουν κάποια θέματα τα οποία μπορεί να υπήρξαν μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία και αυτό αποτελεί μία ευνοϊκή συγκυρία για να διευθετήσεις θέματα του παρελθόντος, όμως μπορεί να υπάρξει μία δυσκολία στην επικοινωνία ιδιαίτερα σε συζητήσεις που αφορούν μελλοντικά σχέδια.

 

Παρθένος

Παρθένε μου μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 θα δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση και ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Μέσα από συζητήσεις, επαφές και χαλαρές εξόδους είναι πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι όσον αφορά συζητήσεις που θα έχουν ως θέμα «αισθηματικές υποθέσεις», καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες και παρανοήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτά που λες αλλά και αυτά που υπόσχεται στο σύντροφό σου, αν θέλεις να αποφύγεις τα παράπονα!

 

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ενδιαφέρεται περισσότερο για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή αλλά και οι αισθηματικές υποθέσεις να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 δείχνει πως θα περνάς περισσότερο χρόνο στη δουλειά, κάτι το οποίο μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται εκεί. Ακόμα είναι πολύ πιθανό μία επαγγελματική σχέση να αρχίσει να γίνεται πιο προσωπική. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου με το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Κρόνου στον Υδροχόο θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα μαζί, να συζητήσετε και να λύσετε κάποια θέματα τα οποία μπορεί να υπήρξαν. Αυτό που σε προτρέπει αυτή η εβδομάδα είναι να έχεις καλή διάθεση καθώς αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο παντού!

Advertisements

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 φαίνεται πως θα αρχίσεις να φλερτάρεις πολύ και το κίνητρο για αυτό θα το δώσουν τα πρόσωπα που θα συναναστραφείς! Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα σε βάλουν σε αυτή τη διαδικασία, η οποία θα ανεβάσει πολύ τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα αλλά και για να εξελιχθεί μία γνωριμία που ήδη υπάρχει. Προς το τέλος εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να έχεις, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σε μπερδέψουν και θα σου δώσουν λάθος μηνύματα.

 

Τοξότης

Τοξότη μου τα συναισθήματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα έντονα και θα καθορίσουν και τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σε προσωπικές υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 η οποία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επενδύσεις στον άνθρωπο που μπορεί να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η αυξημένη λίμπιντο μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, κάτι το οποίο θα σας φέρει κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να φέρει κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου ώστε να αποφύγεις όσο γίνεται τις παρανοήσεις.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο οι προσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξει μία συνάντηση και κάποιες πρώτες συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, οι οποίες θα μπορούσαν να στρώσουν το έδαφος για να δημιουργηθεί μία νέα σχέση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό το διάστημα θα στρέψεις περισσότερο την προσοχή σου σε αυτήν, κάτι το οποίο θα έχει θετικά αποτελέσματα για εσένα και το σύντροφό σου. Προς το τέλος της εβδομάδας λόγω της αντίθεσης μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα πρέπει να μην παρασυρθείς από μικρές διαφωνίες οι οποίες μπορούν να γίνουν μεγάλες εντάσεις και να μην μπεις στη διαδικασία επίδειξης «δύναμης και ισχύος».

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα ξυπνήσουν κάποια συναισθήματα τα οποία θα σε κάνουν πιο ευαίσθητο απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είτε όχι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 θα συμβάλει στο παραπάνω σενάριο, καθώς θα δημιουργήσει ή θα ενισχύσει τα συναισθήματα που ήδη υπάρχουν. Η συναισθηματική θαλπωρή θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο για εσένα αυτή την εβδομάδα και είναι αυτή που θα σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας και δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη «δέσμευση» μαζί του.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου μία πολύ ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 ενισχύει τη δημιουργικότητα, σου χαρίζει έμπνευση αλλά και διάθεση να ερωτευτείς! Βασικό ρόλο στη διάθεσή σου φαίνεται πως θα παίξει ένα πρόσωπο που βρίσκεται ή θα βρεθεί κοντά σου τις επόμενες ημέρες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου υπόσχεται ένα νέο eρωτα και όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή, αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ήδη επιβαρύνει την κατάσταση και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά σε παρανοήσεις και παρερμηνείες. Αν θέλεις να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια στην επικοινωνία καθώς ο ενθουσιασμός μπορεί να φέρει υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα