Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (31/5 – 6/6)

Κριός

Κριέ, η Αφροδίτη μετακινείται και από τις 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά την οικογένεια, την κατοικία και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Η θέση της αυτή είναι γενικότερα θετική για τις σχέσεις σου.

Advertisements

 

Αισθηματικά

Διάφορες καταστάσεις θα σε αγχώσουν πιο πολύ από το συνηθισμένο. Αυτές οι καταστάσεις θα είναι απόρροια κάποιων παρεξηγήσεων, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται στα όσα λες και όσα κάνεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν έχει αναλάβει κάποιο πρότζεκτ που απαιτεί όλη σου την προσοχή, τότε αφιερώσου εκεί. Οι δικοί σου άνθρωποι θα καταλάβουν ότι δεν έχεις εξαφανιστεί.

 

Ταύρος

Ταύρε, οι σχέσεις, οι συνεργασίες και η συναισθηματική σου ζωή μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες. Στο χέρι σου είναι να μην αφήσεις το άγχος να σε κατακλύσει.

Αισθηματικά

Advertisements

Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 2 Ιουνίου είναι στον τρίτο οίκο σου. Από αυτό το σημείο θα ευνοεί την επικοινωνία, τις γνωριμίες και την αισθηματική σου ζωή με νέους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χωρίς ρίσκο, δεν υπάρχει ανταμοιβή. Ίσως λοιπόν, τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνες τις σπουδές που τόσα χρόνια ήθελες ή να μετατρέψεις το χόμπι σου σε κανονικό επάγγελμα.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, το άγχος σε μέτρια επίπεδα κάνει καλό γιατί λειτουργεί ως κίνητρο για να πετύχεις κάποιους στόχους. Αλλά από ένα επίπεδο και πέρα, κάνει το ακριβώς αντίθετο, σε αποδιοργανώνει ή και παραλύει.

Αισθηματικά

Μην αναγκάζεις τον εαυτό σου να πάρει αποφάσεις τις οποίες δεν έχει σκεφτεί ακόμα καλά, απλά και μόνο επειδή σε πιέζουν οι άλλοι. Πριν πεις το ναι σε οτιδήποτε, ζύγισε καλα όλα τα δεδομένα που σου παρουσιάζονται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Από τις 2 Ιουνίου η Αφροδίτη μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου, θα βρίσκεται όμως στα οικονομικά σου και θα τα ευνοεί με κάθε τρόπο. Έπειτα από μια περίοδο κατά την οποία ο Άρης μπορεί να τα είχε στεγνώσει λίγο, πλέον θα έρθει η επιβράβευση για την υπομονή σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ίσως αυτές τις μέρες να αποφύγεις να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι το σπίτι σου ή με συναδέλφους. Γενικά οι διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι λίγο προβληματικές.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι πολύ σημαντική υπόθεση για όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως για τα αισθηματικά, τις σχέσεις και τα οικονομικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου ή ακόμα και ένα νέο πόστο στην δουλειά που ήδη έχεις, είναι μια αλλαγή που μπορεί να σε ανανεώσει.

 

Λέων

Λέων, η Αφροδίτη από τις 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και αυτό είναι πολύ θετικό. Αρχίζεις να νιώθεις περισσότερο κοντά στον εαυτό σου και στις επιθυμίες σου.

Αισθηματικά

Αν αισθάνεσαι πως υπάρχουν καταστάσεις ή άνθρωποι που σε κρατάνε πίσω, τότε άρχισε σιγά-σιγά να τους βγάζεις από τη ζωή σου. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, τις οποίες αν εκμεταλλευτείς σωστά, θα δεις μια διαφορά και στα οικονομικά σου. Μην περιμένεις ότι θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη όμως.

 

Παρθένος

Παρθένε, πολλές φορές είσαι τόσο απασχολημένος με το να βοηθάς τους άλλους που ξεχνάς τις δικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να μην ξεχνάς πως πρωταγωνιστής της ζωής σου είσαι εσύ.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες και τη δικτύωση. Είναι μια περίοδος εξωστρέφειας και κοινωνικότητας αυτή που ξεκινάει τον Ιούνιο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στη δουλειά ειδικά σε θέματα επικοινωνίας με έναν συνεργάτη ή με πελάτες. Μην πεις μεγάλα λόγια γιατί μπορεί να εκτεθείς.

 

Ζυγός

Ζυγέ, το σπίτι και η οικογένεια έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτές τις μέρες και συμβάλλουν στη συναισθηματική σου «τροφοδοσία». Περνάς χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό σε γεμίζει πιο πολύ από κάθετί άλλο.

Αισθηματικά

Ανησυχείς πολύ για το τι θα πουν οι άλλοι, που ξεχνάς να πεις την γνώμη σου. Οι γύρω σου δεν είναι τόσο εύθραυστοι όσο νομίζεις, οπότε μην αποφεύγεις τις κάποιες φορές δυσάρεστες συζητήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Νέες προτάσεις, συνεργασίες και ενδιαφέρον για αυτόν τον τομέα.

Advertisements

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 2 Ιουνίου ευνοεί τους στόχους, τις σπουδές, τις εκδόσεις και σε φέρνει περισσότερο κοντά με νέους ανθρώπους. Είναι μια περίοδος που οι καταστάσεις και οι άνθρωποι σε κάνουν να αλλάζεις τρόπο σκέψης και αυτό είναι συναρπαστικό.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να συναναστραφείς με ανθρώπους διαφορετικούς από εσένα και να πάρεις ότι αυτοί έχουν να σου προσφέρουν. Μην φοβάσαι να ανοιχτείς σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αντί να αναλάβεις νέα πρότζεκτ, προσπάθησε να τελειοποιήσεις αυτά που έχεις ήδη στα χέρια σου. Επίσης εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου δίνεται για ξεκούραση.

 

Τοξότης

Τοξότη, οι μέρες θα είναι αρκετά δημιουργικές, αλλά δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Πάρε τον χρόνο σου και δες πως πρέπει να κινηθείς, προκειμένου όσα κάνεις να κριθούν επιτυχημένα στο τέλος.

Advertisements

Αισθηματικά

Η επιθυμία σου αυτές τις μέρες να κρατάς την προσωπική σου ζωή για σένα και να μην τη μοιράζεσαι, μπορεί να ερμηνευτεί λάθος, από όσους σε έχουν συνηθίσεις να είσαι πιο ανοιχτός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με το μοίρασμα. Είναι σε μια πολύ θετική θέση για αυτούς τους τομείς και ίσως να δημιουργηθεί μια νέα συνεργασία αυτό το διάστημα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ελπίδα, νέες ιδέες και αμέτρητες δυνατότητες ανοίγονται μπροστά σου. Αυτό ίσως σου φανεί υπερβολικό στην αρχή, αλλά με λίγη οργάνωση θα μπορέσεις να το απολαύσεις.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και η περίοδος αυτή φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα για αυτούς τους τομείς.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θες να κάνεις μια νέα αρχή και να αναλάβεις νέες ευθύνες όσο αφορά στα επαγγελματικά σου. Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου και να δουλέψεις σκληρά.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, είσαι έτοιμος να ανοίξεις και πάλι τα φτερά σου και να εξερευνήσεις για άλλη μια φορά τον κόσμο. Αναζητάς ιδέες και μέρη που θα σου ανοίξουν το μυαλό.

Αισθηματικά

Μια συζήτηση με τον σύντροφό σου ίσως σου δώσει την ευκαιρία που έψαχνες για να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Γενικά ή πολύ συγκεκριμένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 2 Ιουνίου στον έκτο οίκο σου μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Γενικότερα τα επαγγελματικά σου μπορούν να δείξουν βελτίωση αυτό το διάστημα.

 

Advertisements

Ιχθύς

Ιχθύ, οι προσπάθειες που κάνεις τώρα για να πετύχεις τους στόχους σου, θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Φαίνεται πως η κούραση θα αποδώσει κι ας χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμα.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι σε μια θέση που πλέον μπορεί να συμβάλλει στο να γίνει μια σημαντική νέα γνωριμία ή απλώς να περάσεις καλά με νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις πολλές ιδέες και μοιάζεις να μην στερεύεις ποτέ, αλλά πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τις υλοποιήσεις. Όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου δεν θα γίνουν πραγματικότητα από μόνα τους. Η συγκεκριμένη στρατηγική είναι απαραίτητη.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα