Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 30/05: Προβληματική επικοινωνία και μετακινήσεις – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Ερμής στους Διδύμους από χθες βρίσκεται σε στάση και από αύριο γυρνά ανάδρομος, οπότε ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, είτε αφορούν στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, είτε στις κάθε είδους συναλλαγές μας, ιδίως από τη στιγμή που πρόκειται για το ζώδιο που σχετίζεται με όλα αυτά.

Advertisements

 

Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να ξεκινήσουμε οτιδήποτε καινούργιο, να ταξιδέψουμε σε ένα νέο μέρος ή να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο γιατί τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσουμε θα είναι αρκετά. Αντίθετα,  έχουμε τη δυνατότητα να διευθετήσουμε παλιότερες υποχρεώσεις μας, να κλείσουμε εκκρεμότητες και γενικά να ασχοληθούμε με το οτιδήποτε είχαμε αφήσει στη μέση, λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, προετοιμαστείτε για μια σύντομη περίοδο καθυστερήσεων κάθε υπόθεσής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής, αλλά και την επανεμφάνιση ζητημάτων του παρελθόντος, που θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, πιο πιθανό είναι να επανέλθουν πρώην στη ζωή σας (ή να ξαναγυρίσετε εσείς), παρά να προχωρήσει ένα νέο ειδύλλιο. Επίσης, αν περιμένατε χρήματα, τώρα ίσως τα πάρετε πίσω, αν όμως πρόκειται να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία, αφήστε την!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα