Μην χασετε

8 όμορφες και οικονομικές ιδέες διακόσμησης για στενά χολ και διαδρόμους

Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να μην διακοσμήσουν καθόλου τον στενό και μακρόστενο διάδρομό τους. Γιατί όμως; Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για να μετατρέψετε ακόμα και τον πιο βαρετό χώρο του σπιτιού σας σε ένα διακοσμητικό αριστούργημα.

Δείτε παρακάτω πολύ όμορφες, οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε το στενό σας χολ ή διάδρομο.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει χώρος για μια κανονική βιβλιοθήκη μπορείτε να βάλετε πολύ μικρά ραφάκια για να αποθηκεύτε σε αυτήν τα βιβλία σας.
Ένας μεγάλος στρογγυλός καθρέφτης είναι ό,τι χρειάζεται ένα μακρόστενο χολ. Με ένα ραφάκι κάτω από αυτόν όπου θα βάζετε τα απαραίτητα (κλειδιά κλπ) ή και μερικά διακοσμητικά έχετε αλλάξει εντελώς τον χώρο.
Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να απλώσετε ένα μακρόστενο χρωματιστό χαλί στον διάδρομό σας. Αυτό και μερικά έργα τέχνης στον τοίχο και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο.
Γεμίστε με καδράκια και πίνακες τους τοίχους του διαδρόμου. Βάλτε φωτογραφίες δικές σας και των παιδιών σας ή και poster που αγαπάτε.
Βάψτε στο ίδιο χρώμα την εξώπορτα και το ταβάνι του χολ. Το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ όμορφο ειδικά αν είναι σε κάποια έντονη απόχρωση.
Αν δεν θέλετε να γεμίσετε το διάδρομο με καρφιά μπορείτε να βάλετε ένα ράφι από τη μια άκρη ώς την άλλη και να ακουμπήσετε πάνω σε αυτό τα καδράκια σας.
Μερικά καδράκια, ένα χαλάκι, ένα ραφάκι και μερικά τσιγκελάκια για κρέμασμα ρούχων όλα σε γήινες αποχρώσεις θα δημιουργήσουν ένα όμορφο σκηνικό.
Τη διαφορά μπορείτε να την κάνετε και μόνο με ένα ιδιαίτερο φωτιστικό.

Δείτε παρακάτω περισσότερες ιδέες…

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα