Μην χασετε

3 αποτελεσματικά tips για να διαρκέσει το foundation όλη μέρα

Κι ενώ έχεις πασχίσει να στρώσεις άψογα το foundation το πρωί, έχεις ολοκληρώσει και το υπόλοιπο μακιγιάζ, όταν επιστρέφεις στο σπίτι το βράδυ, συνειδητοποιείς ότι τελικά δεν έχουν μείνει και πολλά.

Προφανώς χρειάζεται φρεσκάρισμα το μακιγιάζ σου, αλλά η σωστή βάση που κάνεις στο σπίτι δύσκολα διατηρείται. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο. Υπάρχουν μικρά μυστικά που λειτουργούν πολλές φορές και δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις και να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει.

  • Ανακάτεψε το foundation με το setting spray. Πριν το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου, ανακάτεψε μία μικρή ποσότητα foundation με το setting spray και έπειτα συνέχισε με την εφαρμογή στο πρόσωπό σου. Εναλλακτικά, μπορείς απλά αντί για primer, να βάλεις στο πρόσωπό σου setting spray.
  • Ένα ακόμα tip που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να εφαρμόσεις μία διάφανη πούδρα στο πρόσωπο πριν το foundation. Όχι μόνο θα βοηθήσει το foundation να διαρκέσει περισσότερο, αλλά θα σε διευκολύνει και στην εφαρμογή.
  • Αν χρησιμοποιείς beauty blender για να εφαρμόσεις το foundation, τότε ψέκασέ το με setting spray, πριν ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς.

Φυσικά, όλα αυτά λειτουργούν πολύ διαφορετικά στην καθεμία και πάντα το είδος του foundation που χρησιμοποιείς παίζει ρόλο στο πόσο αποτελεσματικό θα είναι το κάθε tip. Γι’ αυτό ξεκίνα τις δοκιμές και θα βρεις τον τρόπο που σου ταιριάζει καλύτερα και είναι αποτελεσματικότερος.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα