Μην χασετε

25 υπέροχες DIY ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με άρωμα από πορτοκάλια και κανέλα

Όταν λέτε “Χριστούγεννα” σκέφτεστε τη μυρωδιά της κανέλας και των πορτοκαλιών, μεταξύ άλλων νόστιμων, οικείων μυρωδιών. Τα πορτοκάλια είναι οι καρποί της εποχής που όλοι προσβλέπουμε. 

Σίγουρα ότι ψάχνετε για μερικές διακοσμητικές ιδέες για τα Χριστούγεννα που είναι είδη πολύ κοντά. Καιρός να σταματήσετε γιατί εδώ έχω τα καλύτερα για εσάς. Τι λέτε για κάτι διασκεδαστικό, εύκολο και επίσης προσιτό να το κάνετε; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ιδέες DIY Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πορτοκάλια και ραβδάκια κανέλας ξεκινήστε αμέσως.

Οι διακοσμήσεις με sticks (μπαστουνάκια) κανέλας δεν είναι μόνο μια όμορφή, αλλά και μια πολύ αρωματική ιδέα. Μπορείτε εύκολα να διακοσμήσετε το σπίτι σας με κανέλα που θα φέρει το εορταστικό πνεύμα και το άρωμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι με αυτά τα ραβδάκια είναι να τα βάλουμε πάνω σε σούπλες, είτε σε ορισμένα μπολ με κουκουνάρια και τα φρούτα. Κάντε  όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια χρησιμοποιώντας μπαστούνια κανέλας, με βατόμουρα και τα αποξηραμένα φρούτα. Προσαρμόστε τα  στα εορταστικά στεφάνια ή γύρω από  κεριά και κάντε τα να δείχνουν  Χριστουγεννιάτικα.

Δείτε στις παρακάτω εικόνες τις πιο όμορφες ιδέες με Χριστουγεννιάτικα DIY διακοσμητικά με άρωμα από πορτοκάλια και κανέλα

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα