Μην χασετε

5 υπέροχες ιδέες σε pop και minimal ύφος για να βάψετε το σπίτι σας

Το βάψιμο του σπιτιού είναι το βήμα που θα σκεφτείς πάντα όταν θέλεις να ανανεώσεις έναν χώρο. Δε χρειάζεται να αλλάξεις όλο το σπίτι. Πολλές φορές επιλέγοντας τον κατάλληλο τοίχο και βάφοντας μόνο αυτόν, μπορεί να έχεις δραστική μεταμόρφωση σε όλο το δωμάτιο. Τι σε σταματάει λοιπόν; Παρακάτω θα σου δώσουμε μοντέρνες και εύκολες προτάσεις για βάψιμο σπιτιού, για να μεταμορφώσεις έναν τοίχο και να πας το δωμάτιο σε άλλο επίπεδο.

 

Βάψιμο σπιτιού και 5 ιδέες για να το αλλάξεις ριζικά! 

Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα ή συνδυασμό και πιάσε το πινέλο. Μέσα σε ένα απόγευμα θα έχεις ένα φρέσκο και ανανεωμένο χώρο που θα θαυμάζεις για καιρό. Πάμε να δούμε μίνιμαλ και εύκολες προτάσεις για βάψιμο σπιτιού.

1. Γεωμετρικός παράδεισος! 

Αν έχεις έναν άτονο και βαρετό τοίχο μπορείς με τον παρακάτω τρόπο να τον επαναφέρεις στη ζωή και αν τον αναδείξεις. Χρησιμοποιώντας ένα χάρτινο τρίγωνο σαν οδηγό μπορείς να σχεδιάσεις τα τρίγωνα που θέλεις και έπειτα να τα βάψεις στα χρώματα που επιθυμείς. Μπορείς ακόμα με ένα σφουγγάρι να δημιουργήσεις τα “κύματα” που διακρίνονται στην παρακάτω  πρόταση.

Advertisements

 

Τέλος, μπορείς να δημιουργήσεις μόνο ένα μεγάλο γεωμετρικό σχέδιο συμεπριλαμβάνοντας έναν ή και δύο τοίχους για έξτρα εφέ.

 

Advertisements

 

2. Ακόμα και μία γωνία αρκεί 

Αν ο χώρος είναι περιορισμένος ή θέλεις απλά να βάλεις μία έντονη πινελιά σε μικρή έκταση με τον ελαιοχρωματισμό, υπάρχει λύση!

Προμηθεύσου το αγαπημένο σου έντονο χρώμα και βάψε τη γωνία που θέλεις. Στόλισέ τη με έργα τέχνης ή έπιπλα για να τη φέρεις στο προσκήνιο και voila!

 

 

3. Pop-vintage διάθεση

Αν είσαι fan των 70s χρωμάτων και μοτίβων τότε οι παρακάτω ιδέες είναι για σένα. Λίγα χρώματα κατάλληλα συνδυασμένα αρκούν για να κάνουν τη διαφορα σε έναν ή δύο τοίχους στο δωμάτιό σου. Για να πρωτοτυπήσεις ακόμα περισσότερο στις προτάσεις για βάψιμο σπιτιού, μπορείς να συμπεριλάβεις και την πόρτα στον χρωματισμό!

Advertisements

 

 

4. Ριγέ και πουά

Μη βιαστείς να βγάλεις την κολλητική ταινία από το συρτάρι. Άφησε την αφαιρετική σου φύση να οργιάσει και απλά πάρε το πινέλο και το αγαπημένο σου χρώμα αγκαλιά. Μία από τις top προτάσεις για βάψιμο σπιτιού είναι ότι μπορείς να σχηματίσεις όσες ρίγες ή βούλες θέλεις στο μέγεθος και το στυλ που επιθυμείς.

 

Άφησε επίτηδες να φανεί ότι τις ζωγράφισες εσύ για να δώσεις μία τσαχπινιά και μία χειροποίητη διάθεση στο δωμάτιο. Η ανομοιογένεια έχει την ομορφιά της.

 

 

5. Όψη pop τούβλου 

Πως θα γίνει αυτό, ρωτάς; Μα με ένα απλό σφουγγάρι σου απαντάμε! Διάλεξε ένα όμορφο χρώμα, πάρε ένα στεγνό σφουγγάρι και άρχισε να δημιουργείς παραλληλόγραμμα στον τοίχο σου. Το τελικό αποτέλεσμα θα δίνει την αίσθηση τούβλου αλλά με μία πιο νεανική διάθεση!

Ελπίζουμε να σε εμπνεύσουμε να πιάσεις το πινέλο για να μεταμορφώσεις και τους δικούς σου τοίχους! Αν θέλεις ξεκούραστα αποτελέσματα, δεν έχεις παρά να καταχωρήσεις την εργασία σου για βάψιμο σπιτιού εντελώς δωρεάν στην υπηρεσία μας. Λάβε προσφορές από έμπειρους ελαιοχρωματιστές και άρχισε να δημιουργείς!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα