Μην χασετε

15 εντυπωσιακά ανοιξιάτικα σύνολα με ένα λευκό πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα πασπαρτού κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ακόμα και τις πιο επίσημες, ανάλογα πάντα με το υπόλοιπο σύνολο, δηλαδή τα παπούτσια και τα αξεσουάρ με τα οποία θα το ταιριάξετε. Μπορεί να φορεθεί τόσο με παντελόνι ή τζην, όσο και με φούστα ή σορτσάκι. Οι επιλογές είναι πολλές και οι συνδυασμοί αμέτρητοι.

Το λευκό, σαν ένα από τα βασικά χρώματα, μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις αποχρώσεις, από τις πιο σκούρες μέχρι τις πιο έντονες και να δημιουργήσει ένα υπέροχο σύνολο. Ιδιαίτερα κλασσικοί συνδυασμοί είναι το ασπρόμαυρο λουκ ή το navy, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να σταθεί εξίσου ωραία και με παστέλ αποχρώσεις ή και nude.

Όπως κι αν επιλέξετε να το φορέσετε, το λευκό πουκάμισο αποπνέει κομψότητα.

Δείτε λοιπόν 15 υπέροχες προτάσεις συνόλων βασισμένα στο λευκό πουκάμισο και πάρτε ιδέες!

Advertisements

anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-02anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-03anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-04anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-05anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-06anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-07anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-08anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-09anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-10anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-11anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-12anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-13anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-14anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-15anoiksiatika-synola-me-leuko-poukamiso-16beautetinkyriaki.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα