Το φθινόπωρο είναι εδώ, οι πρώτες βροχές έχουν κάνει την πρώτη τους εμφάνιση και εσείς θα αναρωτιέστε  πώς να δημιουργήσετε το ιδανικό σύνολο για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Advertisements

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να προσέξετε είναι το πανωφόρι. Είναι σημαντικό να πάρετε μαζί σας ένα ελαφρύ πανωφόρι πριν φύγετε από το σπίτι, το οποίο θα σας προστατεύσει εάν πέσει η θερμοκρασία.

Ένα blazer, μία ζακέτα με λεπτή πλέξη ή ένα τζιν μπουφάν είναι οι κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, το layering είναι η τεχνική που θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη.

Συνδυάστε τα φορέματα ή τις μπλούζες σας με πουκάμισα, διαφορετικά πανωφόρια -όχι πολύ ζεστά αφού δεν έχει πέσει σημαντικά η θερμοκρασία- ή ζακέτες με πουκαμίσες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιο κομμάτι εάν ζεσταθείτε πολύ.

Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή του παπουτσιού. Θα πρέπει σίγουρα να μείνετε μακριά από τα σανδάλια, τις εσπαντρίγιες ή οποιοδήποτε άλλο αμιγώς καλοκαιρινό παπούτσι, αφού θα βραχούν τα πόδια σας και θα σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Παπούτσια όπως τα loafers, οι μπαλαρίνες και τα sneakers συνδυάζουν άνεση και πρακτικότητα.

Εάν νιώθετε πως δεν είστε έτοιμες ακόμα για μία βροχερή ημέρα και πως δεν ξέρετε τι να φορέσετε, παρακάτω δείτε 10 υπέροχες εμφανίσεις, τα οποίες μπορείτε να αντιγράψετε.

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements